INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACORD

Prandelli a bătut palma cu Juventus!

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Eliminarea Fiorentinei în "optimile" Ligii, după 1-2 şi 3-2 cu Bayern, l-a adus pe antrenorul Cesare Prandelli cu un pas mai aproape de Juventus.

 

Zvonuri erau de mai multă vreme, dar acum sînt pe cale să devină certitudine. Presa italiană anunţă că tehnicianul lui Adi Mutu a ajuns la un acord cu bianconerii pentru a prelua echipa la vară. El ar fi discutat deja cu şefii clubului inclusiv bugetul ce va fi alocat transferurilor pentru sezonul viitor.

La Florenţa, conducerea formaţiei Viola aşteaptă ca Prandelli să facă primul pas: "Ne părăseşte Cesare? Atunci s-o spună!", a reacţionat managerul Pantaleo Corvino. Iar fraţii Della Valle, patronii clubului, se prevalează de acordul pe care-l au cu antrenorul: "În cazul în care contractele mai au vreo valoare, atunci sîntem liniştiţi".  

 

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2010, 14:17

blu.pe mutu sa il iei tu sa doarma cu tine in pat boule,ce sa faca la Juve sa frece banca,dar nu cea de rezerve cea di jurul stadionului ca is destule acolo.

 •  11 Martie 2010, 13:07

un antrenor de o valoare mare are ochi pt fotbalistii de rasa i s-ar da ocazia sa antreneze un club pe masura pregatirii lui s-ar mula perfect pe cerintele si pretentiile batranei doamne

 •  11 Martie 2010, 12:39

ieee!!! merge mutu la juventus :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează