INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Prea sexy ca să fie dopată! » Depistată pozitiv, Hope Solo a scăpat cu avertisment

Hope Solo a cucerit în 2008 medalia olimpică de aur la Beijing, cîștigînd finala cu Brazilia // Foto: Reuters
Hope Solo a cucerit în 2008 medalia olimpică de aur la Beijing, cîștigînd finala cu Brazilia // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 10:36

Portarul ”naţionalei” feminine americane (30 de ani) a fentat suspendarea, susţinînd că ar fi folosit substanţa interzisă ca medicament premenstrual.

Olimpiada de la Londra, care va începe pe 27 iulie, a fost în pericol s-o piardă pe una dintre cele mai frumoase sportive. Portarul "naţionalei" SUA a fost prinsă dopată, riscînd o suspendare de cîteva luni!

Desemnată în 2011 cea mai sexy fotbalistă din lume, care a pozat nud pentru coperta revistei ESPN, Hope Solo (30 de ani) a fost depistată pozitiv la proba de urină prelevată la 15 iunie. A scăpat însă cu un avertisment, susţinînd în faţa Comisiei Antidoping că substanţa "specifică" folosită, Canrenon, i-a fost prescrisă de un medic în scopuri premenstruale, în doze terapeutice.

"Nu ştiam că medicamentul conţine un diuretic. Am greşit, dar fără să vreau. Substanţa respectivă nu mă ajută în nici un fel să-mi îmbunătăţesc performanţele sportive", s-a dezvinovăţit ieri Solo, vicecampioană mondială anul trecut.

108 selecţii în "naţionala" feminină a Statelor Unite are Hope Solo, care este portarul titular din 2005

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
migo78
migo78  •  11 Iulie 2012, 14:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

caine... :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează