INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Premieră în Europa: Dacia sponsor la Udinese!

Articol de - Publicat duminica, 21 decembrie 2008 00:00

Dacia intră oficial în Serie A. Brandul low-cost al grupului Renault a devenit sponsorul principal al lui Udinese. Numele constructorului din Mioveni va apărea pe cele trei rînduri de tricouri (foto), pe echipamentul de antrenament şi pe panourile publicitare de pe stadionul "Friuli". Tricoul cu Dacia pe piept a fost inaugurat în această seară, pe "San Siro", la meciul cu Milan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
 •  23 Decembrie 2008, 21:56

Da, comenzi pentru masini ,,Dacia'' cei de la Pitesti nu mai au pentru cel putin o luna-doua, oamenii stau acasa in timpul asta,iar ei sponsorizeaza pe Udinese din banii nostrii, ai romanilor! Va dati seama cum se vor fi simtind oamenii aia, cand au vazut si au citit asa stire? Rusine!!!

 •  23 Decembrie 2008, 14:31

Pe Mioveni o sponorizeaza Gigi Becali.Nu a zis el in "stenograme" ca "Mioveniul" e a lui? Buna strategia de marketing a celor de la Renault cu Dacia pe piept in serie A. Cum au zis si antevorbitorii ei, nu avea nici un rost sa sponsorizeze un club din romania. Ce pimpact media are Udinese si ce impact are Mioveniul sau FC Arges ? Faza cu low cost Panda, Punto. Barosane alea "e" alta clasa de automobile decat Dacia. Pe segmenutul ei Dacia cam bate la cur pe multi lo

 •  23 Decembrie 2008, 12:47

Ce surpriza,uite ca se poate.Poate ajunge Dacia si pe WC. www.andreibv.wordpress.com

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close