INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Premiul primit de Mo Salah este contestat puternic de Guardiola: "Îmi pare rău, dar altcineva merita să câștige"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 23 aprilie 2018 21:01

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, consideră că jucătorul echipei sale, Kevin De Bruyne, merita să fie desemnat fotbalistului anului în Premier League, nu Mo Salah.

Într-un interviu acordat celor de la BBC, Guardiola a contestat criteriile de acordare a acestui trofeu, susținând că premiul ar trebui acordat pe baza constanței de-a lungul sezonului și nu pe baza cifrelor jucătorilor. Cu toate acestea, el a ținut să îl felicite pe jucătorul lui Liverpool, Mo Salah, care a câștigat trofeul în acest an.

"Știți opinia mea despre aceste premii. Dacă nu a câștigat De Bruyne, felicitări pentru cel care a câștigat, dar din punctul meu de vedere, dacă analizați ultimele nouă sau zece luni, nu a existat niciun jucător mai bun ca el, în ceea ce privește continuitatea, al faptului că a fost la același nivel deși au fost meciuri din trei în trei zile. Îmi pare rău. Poate la capitolul cifrelor există jucători mai buni ca el. Pentru mine el a fost cel mai bun, dar asta este opinia mea. Opiniile jucătorilor pot fi diferite", a declarat Guardiola.

Fotbaliștii din Anglia l-au ales, duminică, pe Salah jucătorul anului, chiar înaintea belgianului Kevin De Bruyne, care a condus-o în acest an pe Manchester City către un nou trofeu de campioană.

47de meciuri a disputat Salah în acest sezon în toate competițiile reușind 43 de goluri și 14 assist-uri

48 de partide a jucat De Bruyne în acest sezon în toate competițiile reușind 11 goluri și 20 de pase decisive

Surse: football365.comgoal.comelbernabeu.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
simonhalep
simonhalep  •  24 Aprilie 2018, 08:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugeniustin
eugeniustin  •  24 Aprilie 2018, 01:32

Copilul acela de la City e incredibil...

1248212311976052
Cristian Bardas  •  23 Aprilie 2018, 23:36

Ignoranta cui?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează