INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Presa din Spania a aflat cine este favorit să arbitreze El Clasico » A fost acuzat că a favorizat Realul în acest an

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 27 martie 2017 13:55

Jesus Gil Manzano are cele mai mari șanse să fie arbitrul clasicului spaniol, Real Madrid-FC Barcelona, ce va avea loc pe 23 aprilie. 

Potrivit cotidianului Marca, spaniolul în vârstă de 33 de ani a fost ales de către Comisia de Arbitri și Federația Spaniolă, datorită prestațiilor foarte bune din acest sezon. Dacă va fi desemnat, Manzano s-ar afla la al doilea derby între cele 2 echipe, după ce în 2014 a arbitrat victoria cu 3-1 a lui Real Madrid, pe teren propriu.

Jesus Gil Manzano este arbitru FIFA din 2014 și arbitrează în prima ligă spaniolă din 2012. Cunoscut ca un arbitru dur, Manzano a dat 3 cartonașe roșii în semifinală Cupei Regelui de luna trecută, între Atletico Madrid și FC Barcelona, încheiată la egalitate, 1-1. Acesta i-a eliminat atunci pe Carrasco de la madrileni și Suarez cu Sergi Roberto de la catalani. Toți trei au fost trimiși la cabine în urma a 2 cartonașe galbene pe parcursul meciului.

Acesta a mai fost la centru și în meciul Villareal-Real Madrid 2-3, disputat tot in acest an. El a fost acuzat de fanii și conducerea lui Villareal că a favorizat Real Madrid, care a reușit să întoarcă rezultatul de la 2-0 pentru "submarinul galben".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează