INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AVENTURA LUI OLĂROIU LA AL HILAL ESTE APROAPE DE SFÎRŞIT

Presa saudită: "Adio Olăroiu, adio tactică în Arabia Saudită!"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2009 00:00

Presa din Arabia Saudită critică atitudinea federaţiei de la Riyadh în scandalul care l-a avut drept protagonist pe Cosmin Olăroiu şi laudă performanţele obţinute de tehnicianul român în perioada pe care a petrecut-o în Golf.

" Al Hilal joacă un fotbal total diferit de cel pe care îl practică restul echipelor din Arabia Saudită. Cosmin a reuşit să îi aducă pe fotbaliştii noştri la nivelul pe care îl au străinii şi a realizat lucruri extraordinare într-un timp foarte scurt. Ar fi o mare pierdere pentru Arabia Saudită ca Olăroiu să plece.

De ce s-a exagerat atît în cazul lui? Demiterea sa, indiferent de cauze, înseamnă sfîrşitul disciplinei tactice pe stadioanele din campionatul nostru. Nici un tehnician nu şi-a demonstrat calităţile tactice în afară de Cosmin. Adio Olăroiu, adio tactică!" se menţionează într-un editorial publicat pe site-ul AlRiyadh.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  05 Martie 2009, 13:28

Noi nu putem sa vedem meciurile din liga 1 si ne dati fotbal arab , bulgaresc sau mai stiu eu ce campionate de 2 lei !

 •  03 Martie 2009, 09:24

Problema poate fi privita din doua unghiuri: putem spune "foarte bine", da- i in masa de arabi cu credinta si regulile lor, de ce sa le suflam in ciorba, pe de alta parte putem spune ca ceea ce s- a intamplat este firesc, OARE CAND CINEVA VA FI DEMIS PENTRU AFRONT, JIGNIRE, VIOLENTA FIZICA SI VERBALA IN CAMPIONATUL ROMANESC?

 •  03 Martie 2009, 08:55

substratul demiterii lui olaroiu este legat si de atitudinea fanilor din acest lagar numit stat arab, pentru ca protestele lor pot fi scinteia care naste un incendiu, iar uneori incendiile nu pot fi controlate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează