INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Prețul biletelor la debutul lui Messi în America pur și simplu a „explodat”! » Inter Miami ridică o tribună nouă la stadion

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 20:04 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 22:44

Leo Messi, 35 de ani, va deveni oficial jucătorul lui Inter Miami pe 1 iulie și va debuta pe 21 iulie, în Leagues Cup. Tichetele, care costau inițial 810 dolari, au depășit 20.000 de dolari. Cererea e uriașă. Conducerea clubului vrea o nouă tribună, care va mări capacitatea arenei la 22.000 de locuri.

E frenezie în America după ce Leo Messi a anunțat că va juca la Inter Miami, în MLS. Chiar dacă mutarea se va oficializa pe 1 iulie. Până pe 30 iunie, este încă sub contract cu Paris Saint-Germain.

Leo Messi va debuta la Inter Miami într-o nouă competiție

Fanii echipei din Florida au luat cu asalt site-urile, încercând să-și cumpere bilete la meciul de debut al campionului mondial argentinian, programat pe 21 iulie, împotriva lui Cruz Azul, în Leagues Cup (o nouă competiție organizată de CONCACAF, cu 29 de echipe nord-americane și 18 mexicane).

Prețul tichetelor a crescut într-un ritm amețitor. De la 810 la 20.701 de dolari pe site-ul StubHub, a dezvăluit Daily Mail. În același timp, șefii lui Inter Miami au anunțat că vor o nouă tribună, temporară, pentru a mări de la 18.000 la 22.000 de locuri capacitatea stadionului DRV PNK, din Fort Lauderdale, Florida.

Mbappe, prima reacție după plecarea lui Messi: „E o rușine ce s-a întâmplat”
PSG
Mbappe, prima reacție după plecarea lui Messi: „E o rușine ce s-a întâmplat”

Joacă împotriva lui Leo Messi cu casa închisă: 71.000 de spectatori

Și viitoarele adversare ale lui Inter Miami se bucură de sosirea lui Leo Messi în Statele Unite. Conform cotidianului The Miami Herald, clubul Charlotte FC a vândut 10.000 de bilete în doar trei ore pentru confruntarea de acasă cu Inter.

Iar Atlanta United, care are cea mai mare medie de spectatori în Major League Soccer (46.097), va evolua cu casa închisă împotriva formației din Miami (71.000). 

În mod normal, tichetele de la inelul superior sunt distribuite pe Mercedes-Benz Stadium doar la meciurile echipei Atlanta Falcons, din National Football League (fotbal american). Acum, întreaga arenă va fi full la o partidă de fotbal european.

Leo Messi a generat 750 de milioane $ la PSG

Daily Mail a amintit că transferul lui Leo Messi a adus câștiguri uriașe la Paris Saint-Germain. În numai doi ani, PSG a obținut un profit de 750 de milioane de dolari (690 de milioane de euro) cu argentinianul în echipă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nicolo Zaniolo are acord cu Juventus » Galatasaray nu renunță la italian și i-a fixat prețul!

Macron a intrat în scenă: „Voi face presiuni ca Mbappe să rămână”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  15 Iunie 2023, 16:25

poate nu joaca

manx
manx  •  15 Iunie 2023, 10:26

Sunt pierdut în ceea ce priveste pretul biletelor....nu poate sa fie adevarat nici daca se joaca meciul pe Marte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează