INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Prima reacție a lui Zlatan după ce a semnat cu United » Mourinho e în culmea extazului. Vezi prima poză în tricoul diavolilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 20:41

Site-ul oficial al lui Manchester United a confirmat astăzi transferul lui Zlatan Ibrahimovici, iar suedezul a oferit și el prima reacție.

"Sunt absolut încântat să fiu la Manchester United și aștept cu nerăbdare să joc în Premier League. De la sine se înțelege că aștept să lucrez din nou cu Jose Mourinho. E un manager fantastic și sunt pregătit pentru această nouă provocare interesantă.

M-am bucurat pentru cariera mea de până acum și am amintiri minunate. Sunt pregătit să-mi fac multe amintiri în Anglia", a declarat Zlatan pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Jose Mourinho, noul antrenor al lui Manchester United, s-a arătat extrem de încântat de transferul reușit.

"Zlatan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Statisticile vorbesc de la sine. Ibra e unul dintre cei mai buni atacanți din lume și un jucător care dă întotdeauna 100%. A câștigat cele mai importante campionate ale fotbalului.

Acum are oportunitatea să joace la una din cele mai bune echipe din lume și ne poate ajuta să câștigăm titluri. Sunt sigur că talentul lui îi va încânta pe fanii de pe Old Trafford, iar exeperiența lui va fi benefică jucătorilor tineri din echipă", a adăugat și Mourinho.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Iulie 2016, 12:50

Foarte adevarat comentariul lui Mou ...este un antrenor desavarsit ...inegalabil ...

ortega
ortega  •  02 Iulie 2016, 01:21

Ce meclă de fcsb-ist de la școala de copiii abandonați are și *** ăsta ... *** ar fi invidios , fizionomia cârnațului ăstuia face și crocodilii să zâmbească ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Iulie 2016, 18:31

Bravo mah ..inca unul care a dat * totul* pentru Nationala!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează