INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Primele mișcări ale lui Mourinho pe piața transferurilor » Portughezul îl așteaptă la United pe unul dintre foștii săi elevi de la Chelsea

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 20 mai 2017 21:20

Tehnicianul lui Manchester United, Jose Mourinho, a cerut conducerii "diavolilor" să-l transfere pe Nemanja Matici, fostul său elev de la Chelsea, anunță Manchester Evening News.

Sosit pe Stamford Bridge de la Benfica la cererea lui Mourinho, Matici, 28 de ani, a avut un sezon excelent sub comanda lui Antonio Conte, bifând 38 de meciuri în toate competițiile.

200.000.000 £este bugetul lui Mourinho pentru transferuri în această vară

Deși, inițial, a pus ochii pe Eric Dier, negocierile eșuate cu Tottenham l-au îndemnat pe tehnicianul lusitan să apeleze la mijlocașul sârb.

25.000.000 €a plătit Chelsea în schimbul lui Matici celor de la Benfica, în vara anului 2014

Fiind în căutare disperată de mijlocaș, Mourinho îl vede pe Matici drept înlocuitorul perfect pentru Michael Carrick, veteranul lui United fiind aproape de retragere.

De asemenea, Antonio Conte își dorește alt mijlocaș în sprijinul lui N'Golo Kante, fiind decis să se despartă de internaționalul sârb.

sursa: manchestereveningnews.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează