INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Primele semne încurajatoare asupra stării lui Sergio Rico, portarul lui PSG căzut de pe cal și lovit cu copita în cap!

Fanii lui PSG au fost alături de Segio Rico // Foto: Imago
Fanii lui PSG au fost alături de Segio Rico // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 18:06 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 19:31

Echipa medicală care se ocupă de Sergio Rico (29 de ani) la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, unde este internat de zece zile, a constatat o evoluție a stării de sănătate a portarului lui PSG după ce a căzut de pe cal și a fost lovit cu copita în cap!

După zile de îngrijorare, când soția sa Alba Silva scria pe social media „Dragostea mea, nu mă lăsa singură, căci îți jur, nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine. Te așteptăm, viața mea. Te iubim atât de mult”, au apărut primele semne încurajatoare asupra stării de sănătate a lui Sergio Rico.

Sergio Rico nu mai este sedat

Internat de urgență pe 28 mai, la spitalul Virgen del Rocio, după ce a căzut de pe cal și a fost lovit cu copita în cap în timpul pelerinajului andaluz Romeria del Rocio de Huelva, portarul spaniol al lui PSG e de zece zile la terapie intensivă.

Dar, a comunicat spitalul din Sevilla, nu mai este sedat. După ce, în ultimele zile, echipa medicală i-a redus treptat dozele, cum a anunțat chiar Alba. Potrivit Marca, s-a constatat o evoluție în cazul Rico. Un nou raport medical va fi făcut vineri.

PSG mai face un transfer: un superjucător de la Sporting Lisabona, cu o clauză enormă
MERCATO
PSG mai face un transfer: un superjucător de la Sporting Lisabona, cu o clauză enormă

Kylian Mbappe: „Să ne rugăm pentru Sergio Rico, să-i trimitem gândurile noastre bune”

Sâmbătă, la ultimul meci al lui PSG în acest sezon, 2-3 acasă cu Clermont, jucătorii au apărut pe teren îmbrăcați în tricouri pe scria „Animo Sergio Rico”, iar tribunele de pe Parc des Princes erau pline de bannere și mesaje dedicate lui. „Curaj, Sergio! Luptăm alături de tine!”, i-au transmis ultrașii, alături de un tricou imens având pe spate 16, numărul său.

„Toți ne gândim la Sergio. Înainte de a fi jucători sau de a aparține acestui club, toți suntem oameni. Atmosfera a fost extraordinară în Parc", a spus Kylian Mbappe. „Să ne rugăm pentru el, să-i trimitem gândurile noastre bune”.

Mbappe a dezvăluit că „întreaga săptămână am fost afectați de ce i s-a întâmplat lui. La antrenamente, nu am vorbit decât despre el. Am așteptat în fiecare clipă o veste bună”.

Partenera lui Sergio a fost și ea impresionată de susținerea colegilor și a fanilor lui PSG. „Sunt sigură că el va fi mândru de echipa sa, de dragostea colegilor și de suporterii care nu au încetat să-i scandeze numele de la începutul până la sfârșitul meciului”, a scris Alba Silva pe Instagram.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Al Ittihad, gata să oficializeze al doilea transfer-bombă: campion mondial plătit cu 100 de milioane anual!

Brazilia nu renunță la Carlo Ancelotti » Președintele federației vine să discute cu Florentino Perez

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează