INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Primele trei nume importante care pleacă de la United după venirea lui Mourinho + lista fabuloasă de achiziții a portughezului

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 10:16

Venirea lui Jose Mourinho nu i-a picat bine lui Ryan Giggs, care se aștepta să primească rolul de antrenor principal după plecarea lui Louis Van Gaal.

"Legenda" clubului este gata să părăsească echipa după 29 de ani în care a fost jucător, antrenor secund și antrenor interimar.

Jose Mourinho a fost de acord ca Giggs să primească un rol în staff-ul său, însă ideea de a fi doar unul dintre secunzi nu i-a plăcut acestuia și e gata să plece.

Plecarea lui Ryan Giggs i-ar îngreuna munca lui Jose Mourinho de a se apropia de jucători. De asemenea, pe lângă Giggs, Juan Mata și Bastian Schweinsteiger au mari șanse de a părăsi echipa. 

Lista de achiziții conform Mirror:

James Rodriguez - mijlocaș Real Madrid
Marquinhos - fundaș PSG
Pierre Emerick Aubameyang - atacant Dortmund
Zlatan Ibrahimovici - atacant PSG
John Stones - fundaș Everton
Joao Mario - mijlocaș Sporting Lisabona

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
depeche
depeche  •  23 Mai 2016, 17:50

Lista de achizitii e destul de slabuta. Pe James Rodriguez mi-l doream de ceva vreme in lotul Man Utd... e un jucator ce merge perfect cu stilul MU. Cu Zlatan nu stiu, o sa fie greu ca doua personalitati ca Mou si Zlatan sa lucreze la aceeasi echipa :)

demolarii
demolarii  •  23 Mai 2016, 16:34

Nu este caracterul lui Giggs sa plece. Cantona il dadea exemplu pentru modestia sa.....dar de speculat.....se stia de mult cine va fi noul antrenor.....dar spre deosebire de alte echipe strategia a fost alta...doar este vorba de Man U , un club adevarat de Footbal... ..cu soluti proprii....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Mai 2016, 13:58

...aia de bine ce i a facut campioni i au multumit asa ...acum nu si mai revin ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close