INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Probleme în Ucraina pentru echipa lui Eric Bicfalvi şi Florentin Matei: "Ne retragem!"

Suporterii lui Volin au invadat terenul
Suporterii lui Volin au invadat terenul

Articol de - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 22:25

Clubul din Luţk a atacat în termeni duri arbitrajul de la meciul cu Metalist, întrerupt în minutul 88 (1-2), după ce fanii gazdelor au intrat, nervoşi, pe teren.

Bicfalvi şi Florentin Matei au intrat în vacanţă cu două minute mai repede! Zeci de fani ai echipei la care joacă cei doi, Volin Luţk, au pătruns pe teren în minutul 88 al partidei cu Metalist, la scorul de 1-2, supăraţi pe arbitrajul "centralului" Kutakov. Care, în prima repriză, îl eliminase şi pe antrenorul gazdelor, Kvarţania, înfuriat de unele decizii anti-Volin.

Clubul românilor a remis un comunicat prin care cere rejucarea partidei. "Maniera de arbitraj a fost înfiorătoare. Dacă nu se întîmplă nimic, ne vom retrage din campionat!", au ameninţat oficialii din Luţk.

Au fost susţinuţi de suporteri, care au anunţat că vor merge să picheteze sediul Federaţiei, la Kiev! De partea cealaltă, Metalist a răspuns răspicat: "Jucătorilor li s-a pus în pericol integritatea corporală şi chiar viaţa. Trebuie să cîştigăm la «masa verde»!".

Veris s-a retras!
O altă echipă dintr-un campionat vecin, Veris Chişinău, s-a retras acum trei zile după ce a pierdut derby-ul de clasament cu Sheriff Tiraspol. Echipa din capitala Republicii Moldova era lider! Volin e pe locul 6 în campionat, la două puncte de poziţia a patra, care asigură prezenţa în cupele europene.

"Oamenii din tribune n-au rezistat, a fost un arbitraj ostil. În primele 10 minute ne-a dat trei galbene, antrenorul a fost eliminat degeaba! Ei ne-au rupt picioarele, eu am făcut entorsă!, şi nu ne dădea nici fault" (Florentin Matei, mijlocaş Volin)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ataraxia
ataraxia  •  10 Decembrie 2014, 12:21

salbaticie in spatiul sovietic....hoti etc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează