INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Probleme pentru Florin Andone » L-a folosit în fiecare partidă, dar acum este pe făraș

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 19:15

Gaizka Garitano, antrenorul lui Deportivo la Coruna, este în pericol de a fi demis. Conform mundodeportivo, rezultatele slabe din acest debut de sezon îi vor fi fatale tehnicianului basc.

Conducerea clubului a întocmit deja o listă cu potențiali înlocuitori, principalul candidat fiind fostul antrenor al celor de la Betis Sevilla, Pepe Mel. După ce a părăsit formația andaluză la începutul acestui an, Mel a fost ofertat de mai multe cluburi din La Liga, însă a refuzat de fiecare dată.

Florin Andone este unul dintre favoriții actualului tehnician, fiind folosit în toate cele 13 partide din acest sezon de La Liga. În acest interval, atacantul român a reușit să marcheze 4 goluri.

Deportivo la Coruna ocupă poziția a 17-a în La Liga, la doar un punct distanță de primul loc retrogradabil. Etapa viitoare, formația lui Andone va primi vizita celor de la Real Sociedad. Partida se va disputa luni, de la ora 21:45, și va fi liveSCORE pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
bazill
bazill  •  03 Decembrie 2016, 20:16

Intreb nu dau cu parul. Pe ce se bazeaza rafinatul redactor XY (sau YX, niciodata nu sunt sigur care este numele) cand scrie ca Andone este "pe faras"? Probabil ca i-a spus baba Vanga.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  03 Decembrie 2016, 10:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  03 Decembrie 2016, 10:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sugugeghetighi pugulaga bah *** gspisti...sunteti niste muguighistighi si labantari penalizati mintal!!! Miroase a carne stricata in capul vostru!! NUmai de *** pu>L

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează