INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Probleme pentru Juve: un jucător ratează finalul sezonului

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 01 mai 2017 11:54

Fundașul central al lui Juventus, Daniele Rugani, ar putea rata finalul sezonului din cauza unei accidentări suferite la genunchiul drept.

Internaționalul italian în vârstă de 22 de ani a lipsit de la partida de campionat, de vineri, disputată, în deplasare, cu Atalanta, 2-2.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, acesta s-a accidentat la antrenamentul de miercurea trecută.

"Din cauza persistenței disconfortului continuu la genunchiul drept, Daniele Rugani a efectuat astăzi un control medical, care a arătat o fractură minoră a osului cortical al capului fibulei. Jucătorul va fi evaluat și monitorizat în următoarele câteva săptămani", se arată într-un comunicat postat duminică pe site-ul oficial al clubului.

Pe lângă Rugani, tehnicianul Masimilano Allegri nu va putea conta miercuri, în meciul din deplasare, cu AS Monaco, din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League nici pe Marko Pjaca.

Mijlocașul croat s-a accidentat la sfârșitul lunii martie la genunchi și nu va mai putea juca în acest sezon.

Rugani a venit la Juventus de la Empoli în februarie 2015 pentru sumă de 5 milioane de euro, însă a fost lăsat la "azzurri" sub formă de împrumut până la finalul acelui sezonul. Fundașul central mai are contract cu Juventus până în iulie 2021.

3 goluriîn 20 de partide a marcat italianul în acest sezon în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează