INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Provocator » Abramovici îl tentează pe Guardiola cu un salariu de 21 de milioane de euro. Anual!

Pep Guardiola (alături de fiul său, Marius) și-a luat un an sabatic, pregătind în liniște la New York revenirea în fotbal // Foto: Reuters
Pep Guardiola (alături de fiul său, Marius) și-a luat un an sabatic, pregătind în liniște la New York revenirea în fotbal // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 21:32

Disperat să scoată Chelsea din impas, miliardarul rus vrea să-l facă pe spaniol cel mai bine plătit antrenor din lume, oferindu-i un contract fabulos pînă în 2016.

A concediat un antrenor în acest sezon, Di Matteo, şi l-a împachetat deja pe Benitez. Urmaşul italianului ieşit ruşinos cu Chelsea din Europa a compromis alte două obiective, campionatul plus Cupa Ligii, forţîndu-l pe Abramovici să nu-i prelungească înţelegerea scadentă în vară. Patronul rus e disperat şi ar face orice să-l aducă pe Guardiola.

Plecat în Caraibe, Abramovici s-a înfuriat teribil după eşecul de miercuri, 0-2 cu Swansea în turul semifinalelor Cupei Ligii, şi a demarat tratativele. "Roman îl vrea pe Pep şi are pregătită o megaofertă", a explicat un apropiat al rusului, care l-a mai curtat de trei ori pînă în prezent.

Pep este atras cu o propunere indecentă, cea mai tare făcută vreodată unui antrenor: 63 de milioane de euro pentru 3 ani de contract cu echipa londoneză! Salariu brut, mult peste cît ia Mourinho la Real şi peste dublul celui primit de Ferguson la Man. United. Fără impozit (45% în Anglia), 12 milioane net!

Benitez favorit la Real?!
Numit interimar pe 21 noiembrie, Benitez se va despărţi sigur la vară de Chelsea. Antrenorul spaniol ar putea ajunge în Primera şi, conform Daily Telegraph, e convins că se află pe lista lui Real Madrid. Sondajul Marca făcut printre fanii blanco îl dă favorit la succesiunea lui Mourinho (21,4%), peste Low (19,2%) şi Laudrup (15,6%).

"Încă nu m-am înţeles cu nici o echipă şi nu ştiu ce se va întîmpla, însă voi reveni pe bancă. Reîncep să antrenez în vară pentru că sînt tînăr, am doar 41 de ani" (Pep Guardiola)

14 trofee a cîştigat Guardiola ca tehnician al Barcelonei între 2008 şi 2012

5 oferte a primit Pep, Man. United, Man. City, Liverpool, Chelsea şi Bayern

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
andystar
andystar  •  12 Ianuarie 2013, 02:23

Face treaba la Chelsea daca se duce dar nu prea cred ca merge acolo!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează