INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Puștii lui Ajax îi provoacă pe ”diavoli” înaintea finalei: ”Pogba? N-am văzut un sac de bani care să dea goluri!”

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 09:31

Miercuri, la Stockholm, Ajax va juca prima sa finală continentală, după 21 de ani de așteptare.

  • Matthijs de Ligt, fundașul central olandez în vârstă de 17 ani, e convins că ”dacă jucăm curajos, avem o șansă mare să învingem la Stockholm”

Și tinerilor "lăncieri" nu le e frică de Man. United, un "diavol" rănit, fără Ibrahimovici, în recuperare în urma unui grav accident la genunchiul drept.

20 de ania fost media de vârstă a lui Ajax la 3-1 cu Willem în ultima etapă din campionat; cea mai tânără echipă din istoria Eredivisie

Vorba lui Johan Cruyff

Într-un interviu pentru cotidianul batav Leeuwarder Courant, Matthijs de Ligt nu s-a sfiit să-i arunce mănușa celui mai scump jucător din lume, Paul Pogba, cumpărat de la Juventus cu 105 milioane de euro.

- Ți-e frică de Pogba?, a fost întrebat.
- Pogba? N-am văzut un sac de bani care să dea goluri, a răspuns el.
Stoperul în vârstă de 17 ani, care a debutat deja la "naționala" de seniori a Olandei, a explicat: "Așa obișnuia să spună Johan Cruyff".
Despre meci, De Ligt a completat: "O asemenea finală poate apărea o dată-n viață, trebuie să câștigăm. Dacă jucăm curajos, avem o șansă mare să învingem la Stockholm".

"Finala va fi cel de-al 56-lea meci al nostru în acest sezon. Și suntem atât de tineri. Dar suntem proaspeți și pregătiți!"
Peter Bosz, antrenor Ajax

"Când joci o finală, te gândești doar să câștigi. Totuși, vom juca așa cum știm: cel mai atrăgător fotbal"
Peter Bosz, antrenor Ajax

Mourinho: "Ajax nu ar fi trebuit să joace această finală"

Managerul lui United e un specialist al războiului psihologic. A început și el atacul. "Ajax nu ar fi trebuit să joace această finală", a declarat Jose Mourinho. "Nu am fost niciodată de acord ca o echipă să participe în același an și în Liga Campionilor, și în Europa League. Ajax a început în Champions, a fost eliminată și a ajuns aici. Noi am jucat întreg sezonul doar în Europa League". Mou a spus că va lua toți fotbaliștii din lot la Stockholm: "Chiar dacă unii vor veni în cârje".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează