INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJUTOR

Putin a salvat de la faliment echipa din oraşul natal

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Premierul rus Vladimir Putin este mai apropiat de judo decît de fotbal.

 

Nu a rămas însă indiferent faţă de sportul-rege atunci cînd, aflat în vizită în oraşul natal, Samara, a auzit că formaţia locală, Krîlia Sovietov (prima ligă), este la un pas de desfiinţare din cauza problemelor financiare. Fostul preşedinte nu a fost rugat să intervină. El s-a implicat singur şi a cerut autorităţilor să considere echipa ca "bun naţional", apoi i-a ordonat vicepremierului Igor Secin să ia măsuri, socotind salvarea clubului drept o "acţiune socială".

 

Situaţia s-a îmbunătăţit subit: Krîlia a supravieţuit după ce sumele necesare de bani i-au intrat în cont în urma unor sponsorizări primite de la mai multe firme de stat.

A avut astfel noroc faţă de FC Moscova, care tocmai a dispărut tot din cauza dificultăţilor economice.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
juice.ro
juice.ro  •  19 Februarie 2010, 12:10

vad ca nu ati citat nicio sursa. sa inteleg ca reporterii vostri au fost la fata locului si au aflat direct de la putin si oficialii clubului chestiile astea, altfel nu imi explic. ca voi de furat stiri sigur nu furati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează