INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Puyol şi-a prezentat oaia favorită

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Animalul e crescut pe proprietatea căpitanului Barcelonei, fiind parodiat la TV.

Una dintre ultimele dezvăluiri făcute de Carles Puyol a stîrnit zîmbete. Motivat. Pe pagina sa de Twitter, apărătorul Barcelonei a prezentat-o în premieră pe Queca. Aceasta-i oaia lui favorită, crescută pe proprietatea sa (îndeletnicire în memoria tatălui, care a fost fermier şi a murit în 2006 după ce s-a răsturnat cu tractorul) şi devenită faimoasă datorită emisiunii "Crackovia", în care se parodiază diverse staruri.

Cum Carles e client fidel al programului de pe postul catalan TV3, în atenţia umoriştilor a intrat, de mai multe ori, şi Queca. Niciodată însă cea adevărată, ci diverse sosii (foto stînga), deoarece jucătorul n-a vrut s-o arate, suficient ca să apară poze ironice pe net (dreapta). Ca să pună punct, Puyol a lămurit situaţia prin Twitter, pe care a postat o imagine cu Queca lîngă familia ei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  11 Noiembrie 2010, 07:14

Foarte simpatica situatia.Puyi e un baiat extraoridnar cu simtul umorului.La noi cand Banciu si Mironica l-au ironizat pe Tamas a sarit in sus 3 m si a zis ca ii da in judecata.Nu exista termeni de comparatie intre poporul spaniol, indeosebi catalan si cercopitecii de aici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close