INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Un internațional riscă 9 ani de închisoare. În ce afaceri necurate a fost prins fostul jucător de la Ajax!

Quincy Promes, extrema stângă de la Spartak Moscova, are mari probleme cu justiția
Quincy Promes, extrema stângă de la Spartak Moscova, are mari probleme cu justiția

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 10:58 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 11:43

Quincy Promes (32 de ani), atacantul lui Spartak Moscova, ar fi complice într-o rețea de traficanți de droguri care a încercat să introducă în Europa o tonă de cocaină în 2021. Fotbalistul batav mai are un proces pe rol, în care deja a primit o condamnare de 18 luni cu executare pentru că și-a înjunghiat un văr!

Un internațional cu 50 de selecții și șapte goluri în reprezentativa Țărilor de Jos a ajuns din nou într-o mare încurcătură. Quincy Promes, cândva un star în devenire al lui Ajax, și-a făcut rost de un alt proces penal. Cotidianul De Telegraaf confirmă că atacantul lui Spartak Moscova e cercetat pentru că ar face parte dintr-o rețea de traficanți de droguri. 

Huliganism în toată regula! Ce a putut să facă antrenorul lui Union Berlin
BAYERN - UNION BERLIN 1-0
Huliganism în toată regula! Ce a putut să facă antrenorul lui Union Berlin

Procurorii batavi au solicitat o condamnare la nouă ani de închisoare, pentru complicitate la introducerea în Europa a unei cantități impresionante de cocaină, transportată din Brazilia în portul belgian Antwerp cu două cargouri. Captura poliției batave a avut loc pe 29 ianuarie 2020 și se ridică la 1.362,8 kilograme, valorând pe piața neagră peste 100 de milioane de euro!

A fost cercetat pentru tentativă de omor!

Promes nu a fost prezent la ultimul termen de judecată al dosarului aflat pe rol la Amsterdam, dar, prin intermediul avocatului său, a transmis că neagă toate acuzațiile, inclusiv cea de apartenență la o organizație criminală, și că dorește eliberarea clientului său. Jucătorul care a fost în lotul naționalei Țărilor de Jos la Euro 2021 n-a mai fost convocat după noul episod extrasportiv.

Quincy s-a remarcat și prin scandalul în urma căruia a primit o condamnare de 18 luni cu executare, fiind găsit vinovat că și-a înjunghiat într-un picior un văr la o petrecere aniversară în familie. Episodul datează din iulie 2020, din cauza conflictului legat de un colier dispărut, inițial QP fiind cercetat pentru tentativă de omor prin imprudență.

Opt goluri și opt assisturi în 21 de meciuri

În vara lui 2018, Promes fusese transferat de FC Sevilla de la Spartak Moscova pentru 31 de milioane de euro, după ce rușii îl cumpăraseră de la Twente cu 11,5 milioane. Fostul jucător crescut în Academia lui Ajax a fost readus la Amsterdam în iulie 2018 cu 15,7 milioane și apoi revândut la Spartak Moscova, suma de transfer fiind de doar 8,5 milioane. În prezent, potrivit Transfermarkt.de, cota de piață i-a scăzut la doar 6 milioane de euro, iar contractul său în Rusia va expira la finele acestui sezon, în care are 8 goluri și 8 assisturi.

4trofee a câștigat Quincy Promes în carieră: Supercupa Olandei cu Ajax (2019), titlul (2016-2017), Cupa (2021-2022) și Supercupa Rusiei (2017) cu Spartak Moscova

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Xavi se gândește la plecarea de la Barcelona! „Știu unde sunt. Aici trebuie să câștigi trofee”
CUPA SPANIEI
Xavi se gândește la plecarea de la Barcelona! „Știu unde sunt. Aici trebuie să câștigi trofee”
Se ascute concurența pentru Radu Drăgușin » Tottenham mai vrea un fundaș cotat la 60 de milioane de euro
Premier League
Se ascute concurența pentru Radu Drăgușin » Tottenham mai vrea un fundaș cotat la 60 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează