INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

REZUMAT VIDEO Radu Drăgușin, evoluție slabă la Genoa: „Krstovic l-a îmbolnăvit, a terminat înfrânt”

Radu Drăgușin. Foto: Imago Images
Radu Drăgușin. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 13:40 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 13:52

Radu Drăgușin (21 de ani), integralist în meciul pierdut la Lecce (0-1), a primit note mici pentru evoluția de aseară. „L-a scăpat deseori din marcaj pe Krstovic, noroc că acesta nu a marcat”, a comentat și agenția Tuttomercatoweb.com.

După o serie de evoluții apreciate la Genoa, Radu Drăgușin a prins un meci mai prost aseară, la Lecce (0-1). Iar presa italiană l-a criticat pentru cele 90 de minute bifate în echipa lui Gilardino. Cel mai aspru comentariu l-a primit în Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 5: „Krstovic l-a îmbolnăvit, a terminat înfrânt",

Agenția Pianeta Genoa i-a acordat 5,5, la fel ca și Corriere dello Sport: „L-a scăpat des din marcaj pe Krstovic, noroc că acesta nu a marcat". Singurul gol al a fost înscris de Oudin în minutul 83, concretizând superioritatea numerică avută de gazde, după eliminarea fundașului stânga Aarón Martín, în minutul 30. În ultimele minute a intrat și George Pușcaș, ce a debutat în acest sezon de Serie A.

De la KFC în Premier League » Atacantul lui Everton a coborât la munca „de jos” ca să-și ajute mama
ANGLIA
De la KFC în Premier League » Atacantul lui Everton a coborât la munca „de jos” ca să-și ajute mama

„L-au atacat pe Radu Drăgușin din toate părțile"

Jurnalul local Il Secolo XIX a fost mai generos (nota 6) și i-a caracterizat astfel evoluția: „Pe lângă duelul cu Krstovic, românul a trebuit să fie atent la viteza lui Almqvist și Strefezza. 

A rezistat bine la presiunea pusă de gazde, care atacau cu toate liniile. În minutul 16, i-a oferit prea multă libertate lui Krstovic, care a încercat o execuție acrobatică, mingea ieșind de puțin pe lângă poarta lui Martinez".

„A dus meciul la capăt cu determinare"

Tuttomercatoweb.com a completat în aceeași notă: „A simțit cum jucătorii lui Lecce veneau din toate părțile, dar el a căutat să închidă culoarele, aruncând mingea cât mai departe posibil. Puține ezitări într-o seară mai complicată decât de obicei, însă a dus destul de bine meciul până la capăt, cu determinare".

Ne-am apărat bine și am permis adversarilor doar câteva șuturi de la distanță. Mi-a plăcut dorința echipei de a nu renunța niciodată și sacrificiul, calitate pe care nu trebuie să o pierdem 
- Alberto Gilardino, antrenor Genoa

Superofertă pentru Radu Drăgușin » Ce club din Premier League este dispus să ofere 40 de milioane de euro
ANGLIA
Superofertă pentru Radu Drăgușin » Ce club din Premier League este dispus să ofere 40 de milioane de euro
În 2018 era titular în Serie A în fața lui Juventus, acum a semnat în Superliga! Transfer de marcă anunțat astăzi
TRANSFER
În 2018 era titular în Serie A în fața lui Juventus, acum a semnat în Superliga! Transfer de marcă anunțat astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
21lva
21lva  •  23 Septembrie 2023, 14:03

Hai, măi Scorpie, că ieri spuneai că aleargă Newcastle cu 40 de milioane după el. Acum ne zici că a dezamăgit? Vrei să-l superi pe impresarul falsificator de carduri?

pain89
pain89  •  23 Septembrie 2023, 13:58

un meci valea cu dealul, demn de ilga 1 de la noi. Dragusin nu a fost slab deloc pentru ca ocazii au fost putine, ba chiar a fost bun si el si Bani dar omul in minus si-a pus amprenta pentru ca nici Retegui nu a ajutat in aparare, a ramas in fata fara sa ajute echipa in inferioritate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează