INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DE LA LIVERPOOL LA JUVENTUS?

Rafa Benitez se face că plouă

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2010 00:00

Managerul lui Liverpool, Rafa Benitez, alimentează singur speculaţiile privind trecerea sa de la Liverpool pe banca lui Juventus Torino.

 

Întrebat de jurnalişti, după 0-0 cu Wolverhampton, dacă e adevărat ce scriu ziarele italiene, tehnicianul spaniol n-a mai fost categoric în a dezminţi, ca altă dată, ci s-a făcut că plouă: "Eu credeam că vreţi să mă întrebaţi despre meciul din această seară. Pentru că noi ne-am străduit foarte tare să dăm gol şi să cîştigăm partida. Vreţi să distrageţi atenţia sau ce?".

Mai multe ziare italiene, în frunte cu La Stampa şi cu Gazzetta dello Sport, au scris în ultimele zile că Benitez ar fi principalul favorit pentru înlocuirea lui Ciro Ferrara pe banca lui Juventus. Ambele echipe sînt în mare criză de rezultate.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  27 Ianuarie 2010, 10:24

pai ma trancalailor! de cand o inceput campionatu deja de 7 ori ati tot zis ca pleaca Benitez. Voi chiar cautati senzationalul in orice rahat de caine? Acuma sincer... voi chiar stiti ceva despre fotbal? urmariti meciurile? sau scrieti doar sa va aflati in treaba. Ce sa mai zic ca deja anul asta pe Gerrard, gsp-u l-o transferat de 4 ori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează