INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEW YORK RED BULLS

Rafael Marquez pleacă la New York Red Bulls după Henry!

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

După 7 sezoane la FC Barcelona, fundaşul mexican şi-a reziliat contractul şi va pleca la New York Red Bulls.

După francezul Thierry Henry, încă un jucător al Barcelonei pleacă în Statele Unite. Mexicanul Rafael Marquez (31 de ani) a făcut ieri o conferinţă de presă în care a anunţat că şi-a reziliat contractul cu catalanii scadent în 2012. Aseară, a organizat şi petrecerea de despărţire şi, aproape sigur, se va transfera la New York Red Bulls, chiar echipa lui Henry.

Primul transfer al lui Laporta îşi face bagajele la puţin timp după ce fostul preşedinte şi-a încheiat mandatul pe Camp Nou. La decizia lui Marquez, mai mult accidentat în ultimul timp, a contribuit faptul că Guardiola nu mai conta pe el în sezonul viitor. În şapte sezoane la Barca, mexicanul a jucat 242 de partide şi a cîştigat 12 trofee: două Ligi ale Campionilor, Mondialul cluburilor, Supercupa Europei, patru titluri, o Cupă şi trei Supercupe ale Spaniei.

Lobonţ învins din penalty
STRANIERI. Bogdan Lobonţ a fost din nou titular în poarta Romei, în amicalul jucat ieri, la Paris, cu Bordeaux (1-1). Fostul goalkeeper dinamovist a reuşit în debutul meciului o intervenţie excelentă la şutul lui Cavenaghi, iar după pauză a fost foarte atent la ocaziile lui Wendel. Integralist, Lobonţ s-a predat însă în minutul 70, cînd acelaşi Wendel l-a trimis în colţul opus la penaltyul francezilor. Golul Romei a fost marcat de Brighi cu o lovitură de cap.

Ofertă pentru Mascherano
ITALIA. Inter a demarat tratativele pentru transferul lui Javier Mascherano. "Daily Mail" a dezvăluit ieri că noul manager al lui Liverpool, Roy Hodgson, s-a resemnat cu pierderea închizătorului argentinian şi studiază soluţiile de înlocuire. Prima ofertă făcută de italieni e de 24 de milioane de euro, cu 11 milioane sub pretenţiile "cormoranilor". Cu banii pe sud-american, Hodgson vrea să-i aducă la mijloc pe Defour (Standard) şi Poulsen (Juventus).

Robinho la Inter?
ITALIA. Mutarea lui Balotelli la Manchester City se complică. Impresarul atacantului, Mino Raiola, a cerut şi a obţinut o mărire a salariului la 3,5 milioane de euro anual, dar City vrea să-i dea mai puţin bani lui Inter, 26 în loc de 30 de milioane. Aşa că a apărut varianta unui schimb de jucători. "Tuttosport" a scris ieri că Roberto Mancini l-ar trimite  la Milano pe Robinho, brazilianul nereuşind să-şi prelungească împrumutul la FC Santos, scadent pe 4 august.

- LIDER. Bucur a reuşit golul victoriei lui Kuban Krasnodar în partida cu Avangard (2-1), la Kursk. Integralist, atacantul român a punctat în minutul 84 pentru trupa lui Dan Petrescu, lider în liga secundă.
- GOL DEGEABA. Claudiu Keşeru a înscris din lovitură liberă pentru Angers în partida cu Bastia (2-2) din primul tur al Cupa Franţei, pierdută însă la penaltyuri (4-6). El a jucat tot meciul.
- SCANDAL. Meciul amical Iraklis - Catania s-a oprit vineri seară în minutul 70, după o bătaie generală, la 1-0 pentru italieni. Victoraş Iacob a jucat toată partida, iar Mara n-a făcut parte din lotul grecilor.
- DEBUT. Raul a jucat ieri primul meci în tricoul lui Schalke. Fostul "galactic" a bifat 56 de minute în succesul contra lui Hamburg (2-1), la "T-Home-Cup", fiind primit în complexul "Gelsenkirchen Arena" de 100.000 de fani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
salaaurel
salaaurel  •  03 August 2010, 18:03

mii de multumiri RAFA esti mare ai slujit cu credinta BARCA vei ramane mereu in inimile noastre VISCA BARCA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează