INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMSTERDAM

Colegul lui Eric Bicfalvi, condamnat la închisoare, după ce a condus beat și a omorât un copil în accident! Nici nu a frânat!

Rai Vloet
Rai Vloet

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 17:31 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 17:31

Olandezul Rai Vloet, jucătorul lui Ural Ekaterinburg, a fost trimis după gratii doi ani și jumătate de tribunalul din Haarlem. El a provocat un grav accident rutier lângă Amsterdam în noiembrie 2021.

Mijlocașul olandez Rai Vloet, 27 de ani, coechipierul lui Eric Bicfalvi și titular la Ural Ekaterinburg și în ultima etapă, la 0-2 cu Zenit, a fost condamnat de justiția din Țările de Jos la doi ani și jumătate de închisoare, carnetul său fiind suspendat pentru patru ani.

Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce o viață de lux » Cum face bani „Bunesa de la Urlați”
METROSPORT
Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce o viață de lux » Cum face bani „Bunesa de la Urlați”

Rai Vloet conducea cu 203 km/h. A lovit mașina familiei din spate

Pe 14 noiembrie 2021, când Vloet era sub contract cu Heracles Almelo, s-a urcat la volan în stare de ebrietate și a provocat, pe o autostradă de lângă Amsterdam, un accident în care un copil și-a pierdut viața.

Fotbalistul conducea cu 203 km/h, deși limita maximă era de 130 km/h. A lovit din spate autoturismul unei familii, băiețelul în vârstă de 4 ani murind. Părinții și sora victimei au supraviețuit.

Concluzia anchetei a fost că jucătorul nici nu a frânat înainte de a intra în coliziune cu mașina din față.

„Viața noastră a fost paralizată, iar tu joci fotbal în continuare!”

„Nu simt decât durere, regret enorm. Va trebui să rămân cu această apăsare tot restul vieții", a afirmat mijlocașul lui Ural, recunoscând că „nici nu mi-am dat seama, de aceea n-am putut evita accidentul, nu-mi amintesc decât lovitura”.

Regretele sale nu i-au impresionat deloc pe părinții copilului dispărut. Aceștia sunt devastați și îl critică pe Vloet, care și-a continuat cariera. „Viața noastră a fost paralizată, iar tu te duci să joci fotbal în Kazahstan și Rusia, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic", a declarat mama băiețelului la televiziunea națională NOS.

Rai Vloet poate face apel

Judecătorul a motivat astfel hotărârea: „Lipsa de responsabilitate a lui Rai Vloet, care conducea sub influența alcoolului, a dus la o pierdere ireversibilă, durerea acestei pierderi neputând fi alinată de nicio pedeapsă".

Vloet, împotriva căruia procurorii ceruseră 3 ani și jumătate de închisoare, are însă posibilitatea apelului.

Tot mai multe incertitudini la Borussia după eșecul cu Bayern » 3 vedete ezită să prelungească

Alexi Pitu, lăudat după primul meci ca titular la Bordeaux

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează