INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Rămas liber de contract, Pepe s-a decis unde va evolua din vară » Ce a ales între un salariu imens și participarea la CM 2018

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 05 iunie 2017 22:24

Fundașul central portughez Pepe va semna un contract pe o perioadă de 2 ani cu Paris Saint-Germain.

Cotidianul spaniol Marca dezvăluie că negocierile dintre Pepe și PSG s-au finalizat la Cardiff, locul unde a avut loc finala Ligii Campionilor din acest an, câștigată de Real Madrid în fața lui Juventus, scor 4-1.

Aceeași sursă relatează că portughezul a fost reprezentat de impresarul său, Jorge Mendes, în timp ce din partea grupării de pe Parc des Princes a fost prezent directorul executiv Nasser Al Khelaifi.

Pe lângă PSG, Pepe a mai fost dorit de formația chineză Hebei Fortune, Inter Milano și 2 cluburi din Premier League. Deși asiaticii îi oferiseră un salariu imens, lusitanul a preferat să rămână în Europa și să evolueze la cel mai înalt nivel pentru a prinde lotul Portugaliei la Campionatul Mondial de anul viitor care va avea loc în Rusia.

În vârstă de 34 de ani, Pepe a plecat de la Real Madrid, după ce proaspăta campioană a Europei nu i-a propus prelungirea contractului scadent în această vară. Portughezul a fost achiziționat de gruparea madrilenă de la FC Porto în iulie 2007 în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

18 partidea disputat Pepe în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și o pasă de gol

 

13 trofeea câștigat Pepe cu Real Madrid: 3 campionate, 2 Cupe ale Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei și 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor

Surse:  marca.comsport-english.comeurosport.fr

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  06 Iunie 2017, 02:06

e ceva ,sa fi cautat la 34 de ani, de astfel de cluburi ?

854249994613658
Ştefan-Ionuţ Chiriac  •  05 Iunie 2017, 22:33

Mai nou avem European in 2018 ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează