INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ramon Calderon anunţă viitoarea destinaţie a lui Sergio Ramos: "A spus că vrea să plece doar acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 12:50

În această vară tot mai multe voci l-au dat pe Sergio Ramos la Barcelona şi PSG, însă cele mai mari şanse pare să le aibă Manchester United.

Fostul preşedinte al lui Real Madrid, Ramon Calderon, a anunţat că fundaşul spaniol în vîrstă de 29 de ani va merge doar la Manchester United.

"Ştiu că Sergio i-a transmis managerului general să ia în seamă doar ofertele care vin de la Manchester United. A spus că vrea să plece doar acolo. Situaţia ne e deloc în regulă la Madrid.

Lucrurile s-au înrăutăţit în loc să se îndrepte. Nu mai e vorba de bani, ci de lipsă de respect pe care jucătorul o simte din partea clubului", a spus Ramon Calderon pentru BBC.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  02 Iulie 2015, 19:27

Ăsta vrea la fecesebe ... Mache se opune ... Gigi n-are vreme de prostii , s-a dus la vecernie ...

76dani
76dani  •  02 Iulie 2015, 14:48

Nu în urmă cu mult timp Ramos a ameninţat că va pleca la Barca, cu siguranţă va rămâne la Madrid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează