INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Ramon Calderon: "Ferguson a vrut să-l vîndă pe Cristiano Ronaldo la Barcelona"

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Fostul preşedinte al Realului, Ramon Calderon, a dezvăluit amănunte din culisele transferului lui Cristiano Ronaldo la clubul madrilen.

 

Calderon susţine că acordul cu jucătorul a fost perfectat în decembrie 2008. Tot atunci, Ronaldo a semnat o clauză prin care se obliga să plătească 30 de milioane de euro Realului dacă se răzgîndeşte şi semnează cu un alt club.

"Această posibilitate chiar a existat. Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, voia să-l vîndă pe Cristiano la Barcelona. El nu-i un prieten al Realului. Dar jucătorul a fost ferm şi a respectat înţelegerea pe care o aveam", a povestit Calderon.

Sosirea internaţionalului portughez, cumpărat cu 94 de milioane de euro, nu l-a mai găsit însă în funcţia de preşedinte, el fiind înlocuit de Florentino Perez. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
 •  10 Aprilie 2010, 16:27
Postat de pe 10 Februarie 2010, 17:00

Probabil Ferguson, chiar daca a avut numai conflicte cu Ronaldo, voia sa nu-l lase sa se distruga, asa cum se intampla la Madrid. Sa recunoastem, la Real joaca de unul singur, nu are echipa, ca la Barcelona. Realul merge greu cand nu e Ronaldo pe teren. Asa nu pre a cresti ca jucator.

Sau poate doar e suparat cand l`a scos REAL din liga.

 •  10 Aprilie 2010, 16:26
Postat de pe 10 Februarie 2010, 23:47

Nu avea cum sa vina la Barca, pt ca in primul rand nu l-a vrut si in al 2-lea rand nu prea are unde sa joace ! :)

Nu l`au vrut ? asta e buna CR si KAKA nu or sa ajunga niciodata la Barcelona pentru ca au vrut sa joace mereu la Real. Sunt interviuri cu ROnaldo si Kaka din primii lor ani la Man respectiv Milan cand declarau ca vor sa ajunga la Real. Cum probabil nici Fabregas nu o sa ajunga la Real.

 •  10 Februarie 2010, 23:47

Nu avea cum sa vina la Barca, pt ca in primul rand nu l-a vrut si in al 2-lea rand nu prea are unde sa joace ! :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează