INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ramos sau Casillas, care va fi mai tare? » Real Madrid îşi duce fotbaliştii la karting

Sergio Ramos, Iker Casillas Sergio Ramos şi Casillas lîngă de un Audi vopsit în culorile Realului
Sergio Ramos, Iker Casillas Sergio Ramos şi Casillas lîngă de un Audi vopsit în culorile Realului

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 15:51

Milionarii Realului Madrid sînt gata de joacă. Dar nu terenul de fotbal pentru că, joi, galacticii trec de la minge la volan. Jucătorii vor merge la "Carlos Sainz Center", circuitul de kart al cunoscutului pilot spaniol de raliuri, unde îşi vor demonstra abilităţile pe pistă.

Întrecerea care va avea loc e o avanpremieră la livrarea către jucători a noilor maşini de serviciu, ce va fi făcută de către sponsorul Audi.

Producătorul german de automobile a mai organizat astfel de curse cu jucătorii lui Jose Mourinho pe circuitul de la Jarama, dar şi la Xanadu, unde Casillas şi ceilalţi au concurat pe o pistă de zăpadă.

Karturile vor fi echipate cu tot ceea ce este necesar protecţiei fotbaliştilor.

Pista însăşi e dotată cu tehnologie de ultimă generaţie în ceea ce priveşte securitatea competitorilor şi este considerată drept cea mai bună şi mai sigură din Europa.

La finalul întrecerii, anunţă presa spaniolă, cîştigătorul va fi premiat de firma de automobile.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close