INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Răspunsul lui Messi i-a lăsat mască pe jurnaliști: "Nici măcar nu-mi amintesc!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 22:13

Lionel Messi a salvat-o pe Barcelona în meciul cu Leganes, scor 2-1, fiind autorul unei "duble".

Fotbalistul a deschis scorul în minutul 4, dar Barca a fost egalată în minutul 71. Messi n-a sărbătorit reușita din minutul 90, din penalty, după un meci în care echipa lui s-a chinuit cu echipa de pe locul 17 din LaLiga.

Afectat încă de umilința de la Paris, unde PSG a învins-o pe Barcelona cu 4-0, Messi nu s-a bucurat după ce a adus victoria catalanilor.

Prezent la un eveniment în Egipt, argentinianul a fost întrebat despre rezultatul usturător în fața formației franceze: "Nici măcar nu-mi amintesc" a fost replica lui Messi, care i-a surprins pe jurnaliști, scrie Mundo Deportivo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
thedronius
thedronius  •  23 Februarie 2017, 13:46
Postat de valyomanyd pe 23 Februarie 2017, 01:41

Prostea ,ce scrie ma acolo, Real a castigat 11 CCE ? :)))))

Le stergem si alora din Uruguay cupele mondiale ca au fost castigate acum 100 de ani cand mergeau 7-8 echipe la mondial, majoritatea facand figuratie pe acolo?...

thedronius
thedronius  •  23 Februarie 2017, 13:43
Postat de valyomanyd pe 23 Februarie 2017, 01:41

Prostea ,ce scrie ma acolo, Real a castigat 11 CCE ? :)))))

Bai Vali, e ca si cand ai spune ca Liverpool nu a castigat niciodata Premier League :))) ad literam, chiar asa e, nu a castigat Premier League. In schimb la sectiunea palmares in dreptul cormoranilor apare cifra 18. Eu zic sa le stearga campionatele alea ca s-au invechit :)

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  23 Februarie 2017, 12:10
Postat de Andronic Popovici pe 23 Februarie 2017, 09:38

Mesi ,tu nu faci pe prostu ,tu chiar cochetez cu aceasta calitate ,mai ales dupa ce ti-ai schimbat lucul ,nu vezi ca sameni tot mai mult cu unul dintre Piticii din Alba ca zapada .Revino-ti ca ar fi pacat dupa ce ai trudit atata pentru a ajunge ce esti acum .Uita-te la Ronaldo, ce barbat este!!!

M-a sunat Messi si m-a rugat sa iti transmit ca iti multumeste pentru sfaturile pe care i le-ai dat. Mi-a zis ca nici taica-sau nu a stiut sa il trezeasca la realitate asa de bine ca tine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează