INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEW YORK COSMOS

Raul îi poate călca pe urme lui Pele şi lui Beckenbauer » America îl vrea pe spaniolul ajuns la 37 de ani

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 19:00

Marele Raul Gonzalez, ajuns la 37 de ani, n-are gînduri de retragere. Pînă la a-şi atîrna ghetele în cui, spaniolul celebru pentru anii petrecuţi la Real Madrid, este în tratative cu un club din Statele Unite, New York Cosmos.

Acolo, în anii '70, au mai evoluat Pele şi Beckenbauer. Cosmos este acum în liga secundă americană, dar vizează promovarea în MLS. Raul a fost alături de familia sa în tribune la ultimul meci de campionat al new-yorkezilor, ibericul încheiind contractul cu Al Sadd din Qatar.

Fost coleg al lui Raul la prima reprezentativă spaniolă, Marcos Senna, care joacă la Cosmos, a dezvăluit că atacantul este interesat de oferta celor din NY: "Deocamdată nu ştie ce să facă, să joace în America un an sau să meargă la alt club, în altă parte, poate chiar ca antrenor. O să mai aşteptăm pînă la finele lui 2014".


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Octombrie 2014, 00:03
Postat de cpt.burcea pe 07 Octombrie 2014, 20:49

cel mai.

just.)

cpt.burcea
cpt.burcea  •  07 Octombrie 2014, 20:49

cel mai.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Octombrie 2014, 19:25

se mai distreaza si el 1 an, sau 2, prin State. mai ia si ceva banutzi... mare atacant, mi-a placut din prima clipa, de la prima atingere de balon. elegant, la fel ca van basten.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează