INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAUL IŞI IA RĂMAS BUN DE LA REAL MADRID

Raul va avea viaţă grea la Schalke 04 cu fotbalistul chinez Hao Junmin. Află AICI de ce! :D

Raul Gonzalez
Raul Gonzalez

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

Conferinţa de presă pe care Raul Gonzalez a susţinut-o la stadionul Santiago Bernabeu a avut un moment mai mult decît amuzant. Un jurnalist chinez care se afla în sală a ţinut să-l chestioneze pe simbolul Madridului despre numărul pe care l-ar prefera la Schalke 04, dacă va ajunge acolo, ţinînd să-l şi avertizeze în acelaşi timp că numărul 7, preferatul său, e deja luat.

"Dacă te vei transfera la Schalke 04 vei avea probleme în cazul în care doreşti să-ţi păstrezi acelaşi număr pe care l-ai avut la Real Madrid, 7, pentru că îl are Hao Junmin, un fotbalist chinez. Ce vei face? Vei alege alt număr?". Raul a zîmbit, amuzat de întrebare: "Nu e important ce număr voi avea pe spate, oriunde voi merge vreau să fiu un fotbalist ca oricare altul. Dacă voi putea purta 7-le, foarte bine, dacă nu, voi accepta să primesc altul.

Oricum, dacă voi ajunge la Schalke, voi avea o discuţie cu jucătorul chinez şi poate reuşim să ajungem la o înţelegere", a zis Raul stîrnind rîsete printre jurnalişti.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
adileon
adileon  •  27 Iulie 2010, 22:23

Mi-e scarba ca nr 7 ( el siete ) va ajunge la un cocalar . La prezentarea lui cristiano ronaldo ( precizez cristiano pt ca RONALDO e unul singur ) au fost 90.000 de oameni si la "ipocrizia " plecarii lui RAUL MADRID daca au fost 2000-3000 de oameni . Si ei cica sunt suporteri madrileni , pai AC MILAN a retras nr 3 si nr 6 pentru MALDINI si FRANCO BARESI , pai daca ar fi facut Berlusconi asa ceva cu maldini cum a facut FL.Perez cu RAUL , a 2-a zi disparea cu tot cu neam , Sa-ti da

ciprireal24
ciprireal24  •  26 Iulie 2010, 18:38

pacat ....mare pacat dar el 7 stie mai bine ce trebuie sa faca si stati linititi ca daca vrea numarul 7 e al lui ....sa nu uitam ca de la madrid pleaca gratis...adica liber de contract

pantera111
pantera111  •  26 Iulie 2010, 17:59

o emblemA pt fotbal

Vezi toate comentariile (6)
Comentează