INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Război Bayern - Brazilia pentru Dante şi Luiz Gustavo: "Teroare psihică"

Dante, cînd încă sărbătorea, cu trofeul Ligii pe cap // Foto: Reuters
Dante, cînd încă sărbătorea, cu trofeul Ligii pe cap // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 30 mai 2013 20:34

Preşedintele campioanei Europei reacţionează dur, după ce forul brazilian i-a ameninţat pe jucători că vor fi excluşi pe viaţă din "naţională" dacă nu vin la Rio pînă sîmbătă.

Mîine, în finala Cupei Germaniei (21:00, Dolce Sport), Dante şi Luiz Gustavo nu vor juca împotriva lui Maxim şi a lui VfB Stuttgart. La acea oră, cei doi vor fi deja la Rio, alăturîndu-se lotului auriverde. Acesta e sfîrşitul conflictului: Bayern a cedat în faţa ameninţărilor federaţiei braziliene.

Heynckes ar fi vrut să-i folosească pe sud-americani, mai ales pe Dante, dar selecţionerul Felipe Scolari şi şefii forului carioca au dat un mesaj clar: "Dacă nu vin la lot pînă sîmbătă, vor fi excluşi din echipa naţională". Nu doar pentru Cupa Confederaţiilor (15-30 iunie). Pe viaţă!

"Am încercat să găsim o rezolvare amicală, însă nu s-a putut. Am avut impresia că jucătorii au fost supuşi unei terori psihice. Li s-a transmis că nu vor mai juca niciodată pentru Brazilia", a declarat Rummenigge, directorul general al lui Bayern.

"Ceea ce a făcut forul brazilian a fost un atac extrem de agresiv, lipsit de corectitudine, inuman şi de neacceptat" (Karl-Heinz Rummenigge, director general Bayern)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează