INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Reacția lui Răzvan Lucescu după eșecul din Cupă: „Panathinaikos e favorizată de arbitri și tot se plânge”

Răzvan Lucescu are două meciuri la rând fără victorie cu PAOK /
Răzvan Lucescu are două meciuri la rând fără victorie cu PAOK /

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 13:51 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 14:26

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a lansat săgeți către rivala Panathinaikos, după 0-1 acasă în turul semifinalelor Cupei Greciei: „Ar trebui să nu-mi mai trimită aceste... scrisori, pentru că eu spun adevărul. Calificarea în finală se joacă și vom încerca să câștigăm la Atena”.

Răzvan Lucescu e în pericol să rateze prezența în ultimul act al Cupei Greciei, după ce s-a înclinat aseară la Salonic (0-1) în fața lui Panathinaikos, echipa pregătită de Fatih Terim. Antrenorul român nu acceptă însă înfrângerea și rămâne optimist în privința calificării, acuzând și faptul că rivala este ajutată de arbitri:

Învins de golul lui Ciro Immobile, Thomas Muller îi provoacă pe cei de la Lazio: „Ne-au bătut în stil italian, dar știu ce vor face la retur”
LIGA CAMPIONILOR
Învins de golul lui Ciro Immobile, Thomas Muller îi provoacă pe cei de la Lazio: „Ne-au bătut în stil italian, dar știu ce vor face la retur”

„Panathinaikos ar trebui să nu-mi mai trimită aceste... scrisori, pentru că eu spun adevărul. Nu mă îngrijorează excesiv, pentru că nu meritam să pierdem. Calificarea se joacă și vom încerca să ne revanșăm miercuri la Atena".

Răzvan Lucescu: „Am fost clar mai buni în prima repriză!”

Lucescu junior a explicat unde s-a făcut diferența în duelul de pe Toumbas: „Rezultatul e unul nedrept pentru noi pentru că am avut majoritatea ocaziilor clare în prima repriză și nu-mi amintesc de vreo situație de poartă pentru Panathinaikos. 

În repriza a doua, din minutul 50 până în 60, am pierdut controlul, iar Panathinaikos a înscris o dată și a ratat încă o ocazie mare. Apoi am preluat din nou controlul partidei, dar nu am putut să marcăm. Am presat până la final și cred c-am fi meritat un gol.

Răzvan Lucescu: „Avem obligația de a ne bate cu toate forțele”

Vom merge la Atena să luptăm pentru a ne întoarce de acolo cu biletul de finală. Este păcat că nu am dat un gol, înlocuirile ne-au ajutat. Sunt lucruri însă ce se întâmplă în fotbal și pe care le-am mai experimentat în carieră. Avem obligația de a ne bate cu toate forțele noastre și încrederea că vom reuși să câștigăm

Avem ghinionul de a fi disputat două meciuri importante în trei zile și asta ne-a făcut să risipim multă energie mentală. Cred că am fi putut evita golul cu mai multă atenție, însă vom merge la Atena pentru revanșă și calificare".

Pentru noi este un moment rău, pentru că am reușit să marcăm numai o dată în ultimele două meciuri după multe ocazii și asta-mi creează supărare. Dar mai avem un meci cu Panathinaikos și am dus multe lupte în acest sezon în situații asemănătoare.

 - Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Cum se mobilizează adversara lui AC Milan din „16-imile” Europa League înaintea meciului de pe San Siro! + Cât a costat inițiativa francezilor
EUROPA LEAGUE
Cum se mobilizează adversara lui AC Milan din „16-imile” Europa League înaintea meciului de pe San Siro! + Cât a costat inițiativa francezilor
Tragedie în Mexic » Un jucător de fotbal a decedat într-un accident rutier
accident
Tragedie în Mexic » Un jucător de fotbal a decedat într-un accident rutier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
costeltudor
costeltudor  •  15 Februarie 2024, 19:29

A început ca taica-su , cind pierde un meci , de vina sunt arbitrii !!! Sunt PENIBILI !

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  15 Februarie 2024, 14:51

Asta e hiba antrenorilor români: am jucat mai bine, am dominat clar, am avut o grămadă de ocazii, cred că meritam un gol. Fotbalul nu se joacă nici pe ocazii, nici pe posesie, ci pe goluri. Cine marchează mai multe goluri, câștigă meciul. Va mai curge multă apă pe Dâmbovița până vor scăpa antrenorii români de mentalitate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează