INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL-HILAL

EXCLUSIV Răzvan Lucescu se revoltă, după ce Al-Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor: „Sunt interese! Injustiție la nivel mondial”

Al Hilal a fost exclusă din Champions League a Asiei
Al Hilal a fost exclusă din Champions League a Asiei

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 22:23 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:41

Al Hilal a fost exclusă în această seară din Champions League a Asiei! Extrem de afectat, Răzvan Lucescu (51 de ani) a găsit puterea să ofere o primă reacție după hotărârea istorică a federației asiatice, vorbind pentru Gazeta Sporturilor.

  • CONTEXT: Al-Hilal ar fi trebuit s-o înfrunte de la ora 21:00, ora României, pe Al-Ahli Dubai, într-un meci din grupele Ligii Campionilor Asiei. Din cauza problemelor de lot cauzate de infectările cu COVID-19, Răzvan Lucescu era nevoit să trimită în primul „11” nu mai puțin de 3 portari, însă partida a fost anulată în ultima clipă de observator;
  • Reprezentanții Ligii Campionilor Asiei au anunțat pe contul oficial de Twitter că Al Hilal, campioana Asiei, este exclusă din competiție - toate detaliile, AICI

Este una dintre cele mai mari injustiții din fotbalul mondial! Competiția se încheie în luna decembrie, nu există nicio limită de termen limită, în așa fel încât federația asiatică să fie nevoită să ia o decizie imediat. Nu există absolut nicio presiune a timpului. Am fost forțați să stăm închiși 50 de oameni cu virusul între noi! Dacă era o competiție ce se desfășura acum pe sistemul tur-retur, puteam împiedica situația de a fi puși în situația de a evolua cu goal-keeper pe post de jucător de câmp. Noi am respectat competiția peste orice limită posibilă, ne-am dat viața pe teren, am respectat fotbalul. 

Chiar și astăzi am fost prezenți la intrarea pe teren, pe tunel, am avut 8 jucători de câmp. O altă chestiune. Competiția se dispută pe secțiunile Est și Vest. Din vest, facem parte noi, Arabia Saudită, Iran, Irak și alte țări, din est, Japonia, China, Coreea, cele din Orientul Îndepărtat. Estul nici n-a început competiția pe grupe, acestea vor fi programate peste o lună, două. Inimaginabil ce decizie s-a putut lua! 

În condițiile în care ceilalți nici n-au început grupele, de ce ne-au eliminat pe noi?! Habar n-am dacă se poate ataca decizia. Sunt imediat după aflarea ei acum. Din toate punctele de vedere, erau obligați să reprogrameze meciurile noastre. Oameni buni, am câștigat grupa cu un meci înainte de a se încheia. Aveam timp destul vreme de trei luni să jucăm optimi, sferturi, semifinale, ce mai era. Vorbim de Al Hilal, campioana en titre a Asiei! Tot ceea ce s-a întâmplat mă face să cred că există interese mari în spate, ca altcineva să câștige ușor această competiție", a reacționat Răzvan Lucescu la puține momente după aflarea veștilor nefaste.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică nu a trecut peste ultimul meci: „Am pierdut ca proștii, ca dobitocii!” + „Maxim mi-a venit terminat”

Pavel Hoftych, antrenorul cehilor, se teme de Dennis Man: „Îi vom acorda atenție 100%!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  24 Septembrie 2020, 08:28

Pana acum nu stiam ca si asta e criminal.

115486966066476
Edi Girnita  •  24 Septembrie 2020, 07:57

Tacs-u întreg! Poate are și dreptate,nu știu, dar gura mare și căutând vinovații in alta parte, ăsta este specific Lucestilor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  24 Septembrie 2020, 07:14
Postat de nicolaedobrin pe 23 Septembrie 2020, 23:21

Da ce sa zic. Vorbeste Razvan Lucescu de injustitie. De parca atunci cand i-a zburat creierii beat fetei aleia... parca Georgica Miu o chema... si n-a facut o zi puscarie... de parca aia a fost justitie.

asta e o marsavie de ultima speta sa combati un scandal de la fotbal cu o drama ca acel accident ! nici nu se stiu exact circumstantele, desi ma surprinde ca stiti numele victimei dupa 30 ani daca nu ati fost cumva implicat direct (martor, avocat, politist). ori si mai sigur sunteti un hater fam Lucescu si ati sapat dupa orice mizerie ati putut gasi. probabil stiti si zodia vatmanului

Vezi toate comentariile (21)
Comentează