INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - SPORTING GIJON 6-0

Reacția antrenorului lui Sporting Gijon după eșecul la scor în fața Barcelonei, într-un meci cu 3 penalty-uri pentru catalani

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 09:27

Barcelona a învins-o la scor pe Sporting Gijon, 6-0, într-un meci cu decizii controversate ale arbitrului Clos Gomez (Detalii aici!).

Pentru Barcelona, care are un singur punct avantaj în clasament, e o victorie vitală în lupta spre un nou titlu, cu Atletico Madrid și Real Madrid care stau la pândă.

Luis Enrique, tehnicianul catalanilor, e de părere că echipa sa nu se va mai împiedica în cele 3 meciuri rămase de jucat.

"Ne-a lipsit viteza în prima repriză, am stat bine pe teren, dar am fost foarte lenți. La acest nivel nu e suficient să te poziționezi bine și să găsești pase și soluții, trebuie să și faci totul cu viteză maximă.
În repriza a doua a fost altceva. Pentru noi e vital să câștigăm și s-o facem marcând multe goluri, ne ajută din punct de vedere moral.
Au mai rămas de jucat 3 meciuri, un meci acasă, două în deplasare. Nu cred că vom mai face vreun pas greșit".

"Lucho" le-a mulțumit fanilor prezenți pe Camp Nou pentru încurajările la adresa lui Neymar, care traversează o perioadă mai dificilă.

"Neymar e un tip cu personalitate puternică. Un fotbalist de top. Lucrurile pot să-ți iasă bine sau rău, dar el are capacitatea să continue. D-asta e de top. Mă bucură sprijinul arătat de tribună în privința lui Neymar, i-au cântat numele când avea mai mare nevoie. D-asta avem nevoie de fanii noștri, ca să ne dea putere când nu ne ies bine lucrurile"

"Am lăsat o imagine bună"

Tehnicianul lui Sporting Gijon, Abelardo Fernandez, se consolează cu fotbalul bun pe care echipa sa a încercat să-l presteze pe Camp Nou, în ciuda eșecului categoric în fața Barcelonei.

"În prima repriză am jucat foarte bine, am controlat-o pe Barça, am fost foarte atenți la Messi și Neymar. Cred că am lăsat o imagine bună prin jocul prestat, în ciuda scorului de pe tabelă. Am avut 3 ocazii clare, iar când joci contra Barcelonei trebuie să transformi orice ocazie. Noi n-am făcut-o. Cred că rezultatul e exagerat având în vedere jocul prestat de noi, dar când ai în față o Barça în formă puține echipe pot opri această echipă.  Arbitrul nu a influențat rezultatul partidei".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează