INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Reacție nervoasă a unui tehnician din Bundesliga » A aruncat cu sticla într-un fan

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 09:25

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Hoffe a făcut o criză de nervi când și-a văzut echipa condusă, dar și-a cerut imediat scuze: "De fapt, voiam să dau cu sticla de zid".

La nervi și antrenorii fac lucruri trăsnite. Julian Nagelsmann n-a putut suporta s-o vadă din nou pe "Hoffe" cedând puncte după ce-a avut 1-0 pe tabelă. Iar când Monchengladbach a egalat, tehnicianul în vârstă de 30 de ani a explodat!

Și-a aruncat în tribună cu sticla de apă minerală pe care-o avea în mână, aproape plină, lovind un suporter la cap. I-a cerut scuze imediat, dar câteva minute mai târziu, aceeași sticlă i-a șuierat pe la urechi, căzând la câțiva pași de el.

La final, Nagelsmann a urcat în tribună și l-a îmbrățișat pe fanul lovit, cerându-i încă o dată iertare. Iar la conferința de presă a explicat că "am vrut să dau cu sticla de zid, însă gâtul ei mi s-a agățat de pulover și așa i s-a schimbat traiectoria. Oricum, a fost o reacție prostească din partea mea. Așa ceva nu trebuia să se întâmple".

Victima i-a acceptat scuzele, dar Comisia de Disciplină a Federației s-ar putea să-l sancționeze. 

12 puncte a pierdut Hoffenheim în acest sezon în meciuri în care a deschis scorul

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează