INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Reacțiile lui Mourinho și Guardiola după City - United » Ce au spus cei doi

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 16:08

Victoria lui United pe terenul lui City, scor 3-2, după ce gazdele au condus cu 2-0, a amânat cu cel o puțin o etapă, oficializarea câștigării campionatului de către "cetățeni".

După eșecul usturător, scor 3-0, de miercuri pe terenul lui Liverpool în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, o victorie pe teren propriu în fața marii rivale, care ar fi adus implicit cucerirea celui de-al 5-lea titlu din istorie, ar fi fost cel mai bun prilej pentru jucătorii lui City de reabilitare în fața fanilor.

Elevii lui Mourinho nu au ținut cont de aceste aspecte și au amânat sărbătoarea "cetățenilor".

După meci, antrenorul Pep Guardiola, dezamăgit, a recunoscut, superioritatea lui United: "Am făcut absolut totul. În prima repriză am fost aproape de a ne asigura victoria, ne-am creat suficiente șanse și am avut situații bune. Sunt un pic trist, desigur, pentru fanii noștri, pentru oamenii noștri, pentru jucătorii noștri. Ei (nr. United) și-au regăsit, însă, jocul. Au avut spirit, acesta este Manchester United! Am făcut totul pentru a câștiga meciul".

De partea cealaltă, Mourinho și-a lăudat jucătorii pentru că au întors de la 2-0: "Am fost foarte trist la primul lor gol, din corner, al treilea pe care l-au marcat împotriva noastră în acest sezon. A venit într-un moment în care eram total dominați. A fost important pentru jucători să rămână încrezători, am avut mai multă posesie decât alte echipe împotriva lui City. Felicitări băieților pentru că au crezut în ei".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează