INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real, acuzata ca se inspira de la nazisti

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Ramon Calderon este pe punctul de a isca un nou scandal. In dorinta de a impune un slogan pentru Real, care sa motiveze in plus echipa, presedintele clubului madrilen a folosit expresia “daca luptam, putem sa pierdem. Daca nu o facem, sintem pierduti”. Imediat, cotidianul catalan “Sport” l-a atacat pe Calderon, acuzindu-l ca se inspira de la nazisti. Nu intimplator. Fraza cu pricina a fost pronuntata prima data de Hans Ulrich Rudel, pilot german, care a fost decorat de Hitler cu cele mai inalte distinctii pentru serviciile aduse armatei nemtesti in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Lui i s-a atribuit 2.530 de misiune de lupta, cind ar fi distrus 519 tancuri sovietice, cunoscutul cuirasat rus Marat, doua crucisatoare, 11 avioane inamice si ar fi scufundat nenumarate ambarcatiuni.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
 •  08 Februarie 2008, 00:52

pt micutzu: 2500 de misiuni nu erau asa de greu de facut in al doilea razboi mondial de un pilot bun cu un avion pe masura, intra sa citesti pe net de ashii aviatiei de pe vremea aia

 •  07 Februarie 2008, 23:42

Mare scofala ... este chiar miste motto-ul ... si ce daca e de la nazisti ? Nazisti chiar au fost puternici ... cum ar vrea sa fie si Real-ul ... deci isi merita motto-ul !

 •  07 Februarie 2008, 23:00

"Lui i s-a atribuit 2.530 de misiune de lupta" Voi sunteti prosti sau va chinuiti sa pareti asa?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează