INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ SUPERGALACTICĂ

Real dă 102 milioane pentru Rooney!

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

Recordul lui Cristiano Ronaldo ar putea cădea după doar un an. Madrilenii, care au plătit 94 de milioane de euro pentru transferul portughezului, vor să transfere la vară un alt star de la Manchester United. Tabloidul The Sun aruncă bomba, dezvăluind că Real oferă 102 milioane de euro pentru Wayne Rooney.

Aceeaşi sursă publică şi salariul ameţitor cu care "galacticii" vor să-i ia minţile atacantului englez: 285.000 de euro pe săptămînă pentru următoarele cinci sezoane. Asta ar însemna ca madrilenii să cheltuiască per total cu afacerea Rooney 176 de milioane de euro. Dacă Wayne ar accepta şi Sir Alex Ferguson se va dispensa şi de el, atunci golgeterul "diavolilor" ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu 14,8 milioane salariu anual!

The Sun scrie ca Real l-ar tenta pentru a doua revenire pe Fabio Capello, care mai are doi ani de contract cu echipa nationala a Angliei, bazindu-se de declaratia aceastuia: "Ma atrag situatiile noi si nu inchid nici o usa". Dupa Mondialul din Africa de Sud orice e posibil...

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  16 Aprilie 2010, 12:26

Fara frica ca real a scos bani pe transferurile de anu trecut si cred ca i`au si dublat deja

 •  16 Aprilie 2010, 11:50

asta in cazul in care castiga campionatul. altfel nu ii vad bine, cred ca o sa vanda din jucatori, ce sa il ia pe rooney.. pe criza asta sa arunci atatia bani.. de-a dreptul gretos..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează