INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real fără Balet » Zidane rămâne fără o piesă de bază: Bale va reveni pe teren abia peste patru luni

Marți, la Lisabona, Gareth Bale a fost înlocuit după 58 de minute // FOTO AFP
Marți, la Lisabona, Gareth Bale a fost înlocuit după 58 de minute // FOTO AFP

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 00:00

Accidentat grav la glezna dreaptă în Ligă, la 2-1 cu Sporting, galezul zburător al Madridului va fi operat marți și va lipsi maximum patru luni.

Din prima clipă, de când Bale urla de durere după lovitura dură a fundașului uruguayan Coates, era clar pentru madrileni că e grav. Alarmat, Ronaldo a venit lângă aripa galeză și a discutat cu medicii. Isco s-a apropiat și el: "Ce este?". "Glezna", i-a răspuns Cristiano.

Era supărat lusitanul, care a schimbat câteva cuvinte și cu Zidane la marginea terenului. Știau amândoi cât de important e Gareth la Real. Sezonul trecut, decisiv la Undecima. La fel, în această toamnă. După CR7, este el. Datorită lor, los Blancos au 30 de partide consecutive fără înfrângere.

Operat de cel mai bun ortoped britanic

Inițial, s-a spus că Bale nu va juca pe 3 decembrie, în Clasico. Dar accidentarea suferită la glezna dreaptă era mult mai serioasă. Diagnosticul final: dislocare traumatică a tendoanelor peroniale! Și e nevoie de intervenție chirurgicală.

Marți, la o săptămână după meciul cu Sporting, va fi operat la spitalul King Edward VII de prestigiosul ortoped James Calder, specializat pe leziuni la gleznă. El reface toate vedetele britanice din fotbal, rugby și balet. Pe 29 noiembrie, chirurgul va fi asistat de medicii lui Real, Jesus Olmo și Mikel Aramberri.

Cât va lipsi? Minimum două luni. În cel mai rău caz, patru!

7goluri și 4 pase decisive a reușit Gareth Bale în 16 meciuri de campionat și Ligă (1.312 minute) în această stagiune

54de meciuri au ratat 10 titulari ai lui Real în acest sezon în toate competițiile din cauza leziunilor; fundașul dreapta Carvajal, unicul care n-a fost accidentat

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  25 Noiembrie 2016, 13:20
Postat de real09 pe 25 Noiembrie 2016, 11:09

oare lauza de arbitru care nici macar fault n-a dat la ce se gandeste in momentul de fata?

Oricum nu conta prea mult, nu-l facea bine pe galez .... Raman la părerea ca singura metoda pt a reduce numarul măcelarilor din fotbal este suspendarea din absolut toate competițiile pana cand cel care a fost accidentat revine pe teren. 2 etape de suspendare si amenda este mult prea putin, nu sperie pe nimeni. Daca exista o astfel de regula, atunci si clubul poate include in contract ca daca un jucător este suspendat o perioada lunga si prin urmare clubul nu se poate folosi de serviciile sale sa nu il plătesca si atunci fi sigur ca multi isi vor mai tempera elanul ...

real09
real09  •  25 Noiembrie 2016, 11:09

oare lauza de arbitru care nici macar fault n-a dat la ce se gandeste in momentul de fata?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează