INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid îşi completează atacul cu Neymar

De calitățile lui Neymar (dreapta) s-au convins recent și Papp, și Borceanu, în recentul
De calitățile lui Neymar (dreapta) s-au convins recent și Papp, și Borceanu, în recentul "amical" Brazilia - România 1-0 Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 23:28

Informaţia a furnizat-o agentul brazilianului pe Europa, Ernesto Bronzetti. Santos urmează să ia 40 de milioane de euro.


Pînă la găsirea mijlocaşului de forţă căutat de Jose Mourinho, Real cultivă fantezia. După Nuri Sahin, "regizorul" adus de la Dortmund, madrilenii au pus mîna şi pe Neymar.

Dezvăluirea a făcut-o Ernesto Bronzetti, unul dintre reprezentanţii brazilianului pe Europa, totodată colaborator de încredere al preşedintelui "blanco", Florentino Perez. Mesajul acestuia a sunat clar: transferul lui Neymar (19 ani) de la Santos la Real este ca şi încheiat, într-un contract pe 5 sezoane. S-au prezentat şi suma tranzacţiei, 40 de milioane de euro, şi salariul stagional, două milioane.
Confirmările oficiale n-au venit. Ulterior, şi Bronzetti a dat un pic înapoi, susţinînd că tratativele sînt în curs, fără nimic concret.

Cotidianul "El Mundo" a pretins însă că impresarul italian a primit între timp un telefon dinspre "Bernabeu" şi i s-a reproşat că s-a pripit, fiind necesară o repliere. Real ar amîna oficializarea achiziţiei lui Neymar pînă la primul transfer făcut de rivala Barcelona, tocmai pentru a-l pune în umbră. Ulterior, nu-i exclus ca jucătorul să mai fie lăsat un an la Santos.

Va fi deja tată
Deşi nu are decît 19 ani, Neymar va deveni părinte. "În septembrie o să am primul copil. M-am speriat cînd am aflat, şi familia mea a fost şocată, dar acum sîntem cu toţii foarte fericiţi", a zis Neymar. El a precizat: "O să fie băiat. Vreau să se cheme Mateo, dar voi alege numele numai după ce voi discuta cu mama lui. Ea are 17 ani".


"Neymar trebuie să se mai maturizeze. Să atace mai des poarta, să nu joace atît de mult pentru public"
Pele

Pele îl acuză de plagiat
Creasta cu care se remarcă Neymar i-a atras atenţia lui Pele. Sosit în vizită la FC Santos, club unde a evoluat între 1956 şi 1974, "Regele" s-a dus la noul star al Selecao înarmat cu un poster al său din 1958 (foto) şi a atacat direct: "Mi-ai copiat frizura. Te voi denunţa pentru plagiat!". Nu a rămas decît o glumă, spre deliciul tuturor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
christiano0
christiano0  •  16 Iunie 2011, 14:58

nu pare o stire veridica. Vom vedea, oricum Neymar e senzational. Totusi mi s-a cam luat de fotbal. Prea multe meciuri, zilnic care 4-5 meciuri la toate categoriile, inainte vedeai pe bulgari seria A duminica, mai vedeai cateva meciuri din divizia A, marti si miercuri UEFA si Liga Campionilor. Acum e prea mult fotbal si sincer ti se ia...

shumi_panco_gool
shumi_panco_gool  •  15 Iunie 2011, 13:58

eu ma intreb ce fac brazilienii cu atatia bani...ca vand pe banda rulanta si pepinierele lor nu se opresc

adidassler123
adidassler123  •  15 Iunie 2011, 13:28

pai Adebayor e a lui City,Benzema a fost mai tot timpul accidentat anul asta dar si asa a marcat 23 de goluri,Higuain 5 luni KO, noroc cu DiMaria si Ozil 11 goluri fiecare si cate 20 de pase de gol asta excluzand pe "Makina" Cristiano 53 de goluri parca, un fleac,altii nu leau dat in toata cariera vereee

Vezi toate comentariile (4)
Comentează