INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL VS. BARCA

Ouch! Real Madrid a ratat un superstar, care a ajuns apoi la Barcelona: „N-au crezut în mine”

Pedri, alături de Leo Messi la Barcelona
Pedri, alături de Leo Messi la Barcelona

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 17:34 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 18:03

Pedri, 19 ani, cel mai bun tânăr jucător din 2021, a fost respins în perioada junioratului de Real Madrid. În vara lui 2019, Barcelona l-a cumpărat de la Las Palmas pentru 20 de milioane de euro.

După ce a primit trofeul Golden Boy, Pedri a primit o distincție similară și din partea France Football, Kopa. Ambele titluri desemnează cel mai bun tânăr fotbalist U21.

„Este o recompensă pentru munca bine făcută pe tot parcursul anului. Titlurile colective sunt însă cele mai importante. Cum este să le calc pe urme lui Mbappe și De Ligt? O onoare, bineînțeles, sper să fie doar începutul pentru mine”. 

Ce i-a marturisit Messi lui Suarez după transferul la PSG: „Are de suferit din cauza asta”
FRANȚA
Ce i-a marturisit Messi lui Suarez după transferul la PSG: „Are de suferit din cauza asta”

Pedri: „Real Madrid m-a refuzat!”

Pedri a vorbit și despre un subiect mai puțin știut. În urmă cu câțiva ani a fost testat de Real Madrid, dar Los Blancos n-au crezut în potențialul lui.

„Fără Las Palmas, fosta mea echipă, nu aș fi ajuns niciodată aici. Am fost o săptămână în teste și la Real Madrid, m-am antrenat în frig (n.r. - râde). Mi-au spus că nu aveam nivelul potrivit. Așa că la 15 ani am ajuns la Las Palmas, orice copil din Canare visează să joace acolo”, a declarat Pedri pentru France Football.

Pedri - se naște o stea!

Sezonul trecut, primul la seniorii Barcelonei, a fost incredibil pentru Pedri. A jucat în total 73 de meciuri pentru Barça, naționala mare (Euro, semifinalist) și U23 (Olimpiadă, medalia de argint), ales cel mai valoros tânăr și inclus în echipa ideală la CE 2020. De aceea, mijlocașul blaugrana a câștigat marele premiu în ancheta Tuttosport, în care a votat și Gazeta Sporturilor. 

Cel mai bun jucător U21 în 2021. 318 puncte, 199 mai mult decât locul 2, englezul Jude Bellingham (Dortmund). Intensitatea stagiunii precedente l-a afectat pe puștiul din Insulele Canare. A suferit încă o recidivă, a 3-a leziune la cvadricepsul coapsei stângi, și nu va mai reintra aproape sigur în acest an.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Presa internațională anunță: „Dennis Man a semnat cu Galatasaray”

Președintele lui Radu Drăgușin de la Sampdoria, după gratii! Pentru ce a fost arestat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cip1978
cip1978  •  06 Decembrie 2021, 18:36

Cand ai antrenori obtuzi ... Pedri si Gavi in viitor probabil vor insemna pentru Barcelona ce au insemnat acum cativa ani Xavi si Iniesta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează