INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid mai scapă de un jucător »Arjen Robben la Bayern Munchen!

Arjen Robben, Robben, Real Madrid
Arjen Robben, Robben, Real Madrid

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2009 00:00

Madrilenii l-au dat şi pe atacantul olandez Arjen Robben, după ce tocmai îl vînduseră pe Wesley Sneijder la Inter

Real continuă să-şi recupereze din cele 258 de milioane de euro investite în această vară pe piaţa transferurilor. După ce-a scăpat de Huntelaar (Milan), Heinze (Marseille), Negredo (Sevilla), Saviola, Javi Garcia (ambii Benfica) şi deunăzi de Sneijder, pe care a luat 15 milioane de euro de la Inter, ieri l-a dat şi pe Arjen Robben, cu 25 de milioane. Partener de afaceri, Bayern, adică tocmai clubul cu care a avut schimburi dure de replici în ultimul timp din cauza interesului pentru Franck Ribery.

De altfel, ziarul spaniol As speculează că, în cadrul tratativelor pentru Robben, cele două cluburi ar fi căzut la o înţelegere şi în ceea ce-l priveşte pe adversarul "tricolorilor" în preliminariile CM 2010. După modelul tranzacţiei cu Manchester United în cazul "Cristiano Ronaldo", francezul ar urma să ajungă la Real în vara lui 2010. Pînă atunci, cu atacantul olandez pe flancul stîng şi cu Ribery pe post de "dirijor", Bayern speră să iasă din criza care a condus la cel mai prost start de sezon din ultimii 43 de ani (două puncte în trei etape).

"N-am vrut să plec, e dorinţa clubului. Cred că Bayern reprezintă pentru mine cea mai bună alegere"
ARJEN ROBBEN

86,5 milioane de euro a încasat Real pînă acum, în această vară, din vînzarea de jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  30 August 2009, 14:09

o mare tampenie din partea realului da aproape 200 milioane pe 2 jucatori... apoi il da pe Sneijder si pe robber aiurea... Daca in cazul celorlalti mai inteleg d c -a vandul in cazul ultimilor 2 chiar nu inteleg. Mai ales in cazul lui robben... daca se rupe ronaldu cu cine o sa joace pe benzi??? nu inteleg politica realului... si tare mi-e teama pentru ei ca o sa urmeze inca un an de dezamagiri in CL

 •  29 August 2009, 08:14

sa speram ca stie ce face pellegrini...desi mi s-a parut de o forma incredibila robben in meciurile de pregatire...sper pe van der vaart sa nu il dea.

skrilla
skrilla  •  28 August 2009, 13:41
Postat de pe 28 August 2009, 12:51

boul asta, e sub danciulescu si toti dinamovistii!!!! dinamo=romania!!!

Cine?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează