INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid pregătește lovitura verii! Madrilenii vor să-l aducă pe "Kun" Aguero pe Bernabeu

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 04 februarie 2017 17:09

Real Madrid vrea să profite de neînțelegerile dintre Sergio "Kun" Aguero și Pep Guardiola pentru a rezolva transferul argentinianului în vară.

Atacantul lui City a fost lăsat pe banca de rezerve în meciul de campionat cu West Ham, câștigat de "cetățeni" cu 4-0, fiind înlocuit în primul 11 de brazilianul Gabriel Jesus, cel care a marcat și a oferit o pasă de gol.

Pep Guardiola vrea să implenteze contrapressingul și la Manchester City, dar este de părere că Aguero nu este jucătorul care poate să facă parte dintr-un astfel de sistem.

Profitând de această neînțelegere, Real Madrid a intrat pe fir și este gata să-l transfere pe fotbalistul argentinian în următoarea perioadă de mercato.

Deși relația dintre Aguero și Guardiola nu este deloc bună, antrenorul iberic a declarat că atacantul de 28 de ani nu este de vânzare.

Sud-americanul mai are contract cu City până în 2020, dar Zidane este gata să-i convingă pe șefii Realului să achite prețul cerut de Manchester City pentru atacant.

Aguero i-ar putea lua locul în echipă lui Karim Benzema, cel care a fost fluierat la ultimul meci de pe Bernabeu și ar putea să se despartă și el de formația deținătoare a trofeului UEFA Champions League.

sursa: thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10211604063565289
Stefan Patriche  •  04 Februarie 2017, 19:32

Asata fiinca nu a vrut Becali sa-i destabilizeze pe Manchester City in play-off-ul CL (apud Alin Buzarin)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează