INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid se desparte de doi jucători importanți » James Rodriguez și Gareth Bale, în vizorul lui Carlo Ancelotti

Gareth Bale și James Rodriguez ar putea părăsi Real Madrid în această vară // sursă foto: Guliver/gettyimages +33   FOTO
Gareth Bale și James Rodriguez ar putea părăsi Real Madrid în această vară // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 11:58

Real Madrid pare dispusă să renunțe la doi jucători importanți: James Rodriguez (28 de ani) și Gareth Bale (30 de ani). Ambii „galactici” sunt doriți de către fostul lor antrenor, Carlo Ancelotti, la Everton.

După lovitura puternică pe care au reușit-o convingându-l pe Carlo Ancelotti (60 de ani) să preia banca tehnică a echipei, oficialii formației din Liverpool se pregătesc de noi mișcări importante în următoarea perioadă de transferuri.

Everton vrea să se lupte pentru locurile de Liga Campionilor sezonul următor și a identificat doi fotbaliști care ar aduce un mare plus echipei: galezul Gareth Bale și columbianul James Rodriguez. 

Antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, nu îi consideră cruciali echipei pe cei doi, fiind dispus să renunțe la ei în vară. Bale are un salariu imens pe „Bernabeu”, motiv pentru care oficialii „blanco” sunt dispuși să renunțe la serviciile lui în schimbul unei sume modice. Pentru James Rodriguez, Real așteaptă în jur de 40 de milioane de euro.

Contractul lui James expiră în vara anului 2021, astfel că Real Madrid va trebui să renunțe la serviciile sale în această vară dacă dorește să obțină o sumă bună în schimbul său.

2022este anul în care îi expiră contractul lui Gareth Bale, evaluat de Transfermarkt la 40 de milioane de euro

James și Bale, evoluții impresionante sub comanda lui Ancelotti

Italianul de pe banca lui Everton îi cunoaște foarte bine pe cei doi, pe care i-a antrenat în perioada în care s-a aflat la cârma echipei madrilene: între 2013 și 2015.

Sub comanda lui Ancelotti, James Rodriguez a avut parte de cel mai bun sezon al său în Europa: mijlocașul columbian a marcat 17 goluri pentru Real Madrid în sezonul 2014/2015. 

Și Gareth Bale s-a simțit bine alături de antrenorul italian, sezoanele 2013/2014 și 2014/2015 fiind printre cele mai bune ale galezului la Madrid.

GALERIE FOTO. Imagini de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO. Experiment GSP » A dispărut traficul din București! În plină pandemie, rute infernale sunt parcurse în timpi-record

Citește și alte știri despre fotbalul european:

Barcelona și PSG pregătesc schimbul verii în fotbalul mondial: Neymar revine pe Camp Nou!

Marcos Llorente, aroganță maximă la adresa lui Liverpool » Cum și-a botezat câinele

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează