INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid stă pe un butoi cu pulbere! Un jucător i-a cerut lui Florentino Perez să-l vândă pe Cristiano Ronaldo! De la ce a pornit totul

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 10:53

Real Madrid trece printr-o perioadă nefastă: e pe locul 3 în LaLiga, la 8 puncte în spatele liderului FC Barcelona și la 4 de ocupanta locului 2, Valencia, iar în Champions League tocmai a pierdut fără drept de apel, 1-3, în fața lui Tottenham.

Dar nu sunt singurele probleme de la clubul spaniol. În vestiar, au crescut tensiunile între jucători, iar acum apar noi informații îngrijorătoare pentru fanii madrileni. Diario Gol scrie că Isco (25 de ani) vrea ca Ronaldo (32 de ani) să plece!

4 goluriși 4 assist-uri are Isco în 16 meciuri în toate competițiile în acest sezon

Nu e prima dată când presa scrie despre problemele dintre Cristiano Ronaldo și Isco Alarcon. În vară, au apărut informații despre dezamăgirea superstarului portughez în privința vânzării lui James Rodriguez la Bayern Munchen. Cristiano și-ar fi dorit să fie vândut Isco, nu columbianul. Spaniolul s-a simțit trădat și acum ar încerca să-i plătească portughezului cu aceeași monedă.

Isco este unul dintre preferații fanilor, dar și al antrenorului Zinedine Zidane.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2017, 18:57
Postat de Ioana V Ioana pe 02 Noiembrie 2017, 11:16

la real toata echipa trebuie sa joace pt ronaldo!!!!e diferenta mare intre gelat si messi...messi joaca pt echipa..dribleaza paseaza inscrie..gelatul...sta i fatza si mai da cate un gol din 16 ocazii!!

ma, despre ce mama dreacu` vorbiti toti? messi si Ronaldo sunt jucatori cu profil diferit! si daca au luat unul sau altul balonul de aur a fost pentru performantele facute la echipele de club sau nationala! era greu ca messi sa-i ia fata lui Ronaldo anul trecut, cand Ronaldo a castigat tot ce se putea castiga si messi a pierdut! comparatia lui matei, pentru Ronaldo joaca toata echipa, pentru messi nu! pai mai cacamitelor, e normal sa fie asa! Ronaldo e numar 9, deci toate mingile trebuie sa vina la el, in timp ce messi e numai 10, deci toate mingile trebuie sa plece de la el! specialistii lu` peste! sunt amandoi imensi, daca aveti un dram de creier sa pricepeti!

mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2017, 18:25

Isco era rezerva cand Real Madrid castiga tot ! De cand Isco e titular- iar Dani Carvajal, care urca pe dreapta,nu mai joaca- jocul lui Real nu mai merge !

fangigi
fangigi  •  02 Noiembrie 2017, 16:24

Oricum Isco e mult peste gelat!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează