INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid a transferat unul dintre cei mai apreciați portari de viitor din Europa

Foto: Real Madrid / Imago Images
Foto: Real Madrid / Imago Images

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 21:26 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 22:35

Real Madrid a reușit un transfer de viitor prin aducerea portarului ucrainean Illia Voloshyn (17 ani), care urmează să semneze miercuri cu liderul din La Liga.

Goalkeeperul ce măsoară 2.02 metri va semna un contract cu Real Madrid valabil până pe 30 iunie 2026, informează publicația spaniolă AS.

Fost jucător din Superliga, favorit să preia Barcelona! E mai mult decât o speculație
SPANIA
Fost jucător din Superliga, favorit să preia Barcelona! E mai mult decât o speculație

Calitățile lui Illia Voloshyn, noul transfer al lui Real Madrid

Scouterii grupării de pe „Santiago Bernabeu” l-au remarcat pe Illia Voloshyn la echipa under 19 a formației aflate în liga a 3-a din Spania, Rayo Majadahonda.

Reprezentanții Realului au fost impresionați în egală măsură de jocul aerian, de picior și de reflexele lui Voloshyn, considerându-l unul dintre cei mai promițători goalkeeperi din Europa.

Pentru aducerea lui Illia Voloshyn, Real Madrid a negociat mai multe luni cu Rayo Majadahonda, potrivit sursei citate anterior.

Adolescentul ucrainean va evolua inițial pentru formația-satelit a trupei pregătite de Carlo Ancelotti, Real Madrid Castilla.

Presiune pe Real Madrid în La Liga din partea revelației Girona

Girona, revelația sezonului din La Liga, a învins cu 1-0 în deplasare Celta Vigo într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din campionatul Spaniei și a revenit pe primul loc în clasament cel puțin până la meciul pe care îl mai are de disputat Real Madrid.

Singurul gol al partidei a fost marcat de către atacantul Portu (31 de ani), în minutul 20, când a reușit să facă un dribling scurt în regim de viteză în careul advers și să îl învingă pe portarul Celtei cu un șut fără speranțe. Pasa de gol a fost livrată de către Gutierrez.

Pentru Portu a fost al doilea gol în actualul sezon din La Liga, în care a strâns 19 apariții (16 pentru Girona și 3 pentru Getafe). El mai are în cont și 3 pase decisive în campionatul Spaniei, toate realizările sale stagionale fiind înregistrate pentru revelația întrecerii interne iberice.

Cu o posesie de 60% și un raport al ocaziilor de gol de 15-10, Girona și-a dominat adversara, însă a avut destule emoții pentru cele 3 puncte cruciale în lupta pentru titlu. Elevii lui Michel încearcă să producă surpriza sezonului până la capăt și să câștige primul titlu din istoria clubului în defavoarea gigantului Real Madrid.

Girona a adunat 55 de puncte și se află pe primul loc în La Liga. Real Madrid are în acest moment 54 de puncte, însă mai are un meci de disputat, spre deosebire de principala sa contracandidată în lupta pentru titlu. Barcelona completează podiumul cu 44 de puncte în 21 de etape disputate.

„Los Blancos” urmează să se deplaseze pe terenul lui Getafe pentru a disputa o restanță din etapa a 20-a împotriva rivalei concitadine. Real Madrid a acumulat 54 de puncte în 21 de jocuri disputate, iar dacă își va respecta statutul de favorită cu Getafe va reveni pe primul loc în campionatul Spaniei.

VIDEO Carlo Ancelotti a inventat un nou jucător la Real Madrid :D

Citește și: 

Reacția furioasă a lui Mikel Arteta după ultima speculație: „Un fake news absolut. Nici nu-mi venea să cred”
ANGLIA
Reacția furioasă a lui Mikel Arteta după ultima speculație: „Un fake news absolut. Nici nu-mi venea să cred”
Barcelona gata să bifeze noul transfer! Va semna în scurt timp
BARCELONA
Barcelona gata să bifeze noul transfer! Va semna în scurt timp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close