INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Real: "Rooney, obiectivul numarul unu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Acum, că Real a ieşit din Ligă, presa spaniolă pune deja la cale stagiunea viitoare.

 

Conform As, cotidianul de casă al galacticilor, aducerea lui Wayne Rooney ar fi obiectivul numărul unu pentru sezonul viitor: "Englezul a intrat în radarul madrilenilor după reuşitele din acest sezon: 30 de goluri marcate în toate competiţiile!".

Deja s-ar fi purtat discuţii cu Manchester United, care, presată şi de datoriile pe care le are la bănci, ar accepta o sumă situată undeva la 70 de milioane de euro.

As scrie şi despre un posibil transfer al lui Ribery: "Există un preacord cu impresarul francezului, Migliaccio, iar Bayern l-a asigurat pe preşedintele Florentino Perez că Ribery, dacă pleacă, va merge numai la Real".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  14 Martie 2010, 05:25

Abea acum si-a dat seama Real dde munca imensa pe care cu modestie Rooney a depus-o pentru a-l face pe C.Ronaldo sa straluceasca. Insa baiatul acesta , de o maturitate si de un realism uluitor pentru varsa sa , nu va parasi United, unde vrea sa intre in legenda. Situatzia se rezolva usor pentru Real. Pentru ca Liverpool nu mai termina in primii 4 pentru CL, pleaca Fernando Torres. In tranzactie va fi inclus-gratis- si antrenorul Rafa Benitez.

 •  13 Martie 2010, 16:26
Postat de pe 13 Martie 2010, 14:23

si Beckham era nr. 1 la MUFC...si Figo era nr.1 la Barca... si Zidane era nr.1 la Juve cand si Juve era nr.1 in europa...si tot au ajuns la Real. Cand e vb de bani...nu prea mai stau pe ganduri.

asa e...si c.ronaldo a fost venit tot nr1,si kaka,tot nr1,chiar si benzema,nu mai zic de v.d.vaart si sneijder acum 1 an...Real nu transfera numai nr1,si va ajunge pe locul 1 in toate competitiile in scurt timp

 •  13 Martie 2010, 14:26
Postat de pe 13 Martie 2010, 12:27

nu cred ca e potrivit rooney pt real ...m-ai bine l-ar lua pe David Villa de la valencia mi se par cel mai in forma atacant la ora actuala...sau torres

pe torres 100% nu o sa il ia pt ca el a zis ca nu o sa tradeze fosta sa echipa atletico :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează