INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Realul face spectacol! » Pase Kaka, goluri Ronaldo

Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid
Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Nimic nu i-a putut sta în cale lui Cristiano Ronaldo, sîmbătă seară, la 3-0 cu Xerez. Nici terenul "ca o arătură", cum l-a caracterizat cotidianul Marca, nici fundaşii adverşi. Revenit după o suspendare de două etape, pentru un cartonaş roşu luat cu Malaga, atacantul Realului a reuşit o "dublă", servit de fiecare dată de Kaka. "Mă bucur să văd că amiciţia noastră dă roade şi pe teren. Nu mă deranjează că nu marchez, ba chiar sînt mai mulţumit cînd reuşesc să dau pase decisive", a spus brazilianul. El a ajuns la 6 assisturi în acest campionat, Ronaldo la 11 goluri înscrise.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
 •  15 Februarie 2010, 23:15

Mi se pare deplasat ca momentan sa-l compari pe C.Ronaldo cu Maradona si Pele...poate in timp, cine stie... Cat despre intrebarea la moda acum:"Messi sau C.Ronaldo?", personal mi se pare inutil sa-i compari. Valoare au amandoi cu carul, dar ca si stil de joc sunt foarte diferiti unul de altul.

 •  15 Februarie 2010, 18:57

17 goluri in 15 meciuri spune foarte mult. Inca nu e peste Maradona si Pele, dar e inevitabil sa ajunga pe postere. El si Messi sunt cei mai buni jucatori la ore actuala. Daca contesti acest lucru, esti prost.

gtorje_22
gtorje_22  •  15 Februarie 2010, 18:27
Postat de pe 15 Februarie 2010, 07:36

Petarda asta e cea mai valoroasa din lume. Daca ai urmarii meciurile lu Real si a lu Barca a vedea ca piticul de Mesi e cam slabut si mult prea ptr. el.Insa tu te uiti doar la faze, o faza la 3,4 meciuri si prb. ca ai si tu 170cm si te visezi Messi. C. Ronaldo este cel mai complet jucator este peste Pele si Maradona...are viteza , tehnica si detenta....

peste pele si maradona?ma faci sa rad!hai zi mi te rog frumos ca a fost doar o gluma!cristiano asta nu e nici la degetu mic al niciunuia dintre cei 2.cel mai mare fotbalist din toate timpurile este MARADONA,EL D10S,iar pe ronaldo nu l mai compara cu acesti monstri sacri ai fotbalului,pt ca nu se merita sa faci o asemenea comparatie desucheata!messi,gerrard,rooney,si higuain sunt peste portughez!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează