INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Realul pregăteşte cel mai scump transfer din istorie » James Rodriguez vine, Angel Di Maria pleacă

James (în galben) a reuşit cel mai frumos gol al turneului, în
James (în galben) a reuşit cel mai frumos gol al turneului, în "optimi", împotriva Uruguayului (2-0)

Articol de , - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 19:28

Preşedintele Florentino Perez este gata să îl vîndă pe Angel Di Maria la PSG pentru a strînge suma colosală necesară transferului columbianului Rodriguez.

Echipele din Spania şi-au stabilit politica de transferuri în această vară: vînd titulari pentru a aduce superstaruri în vogă la echipă. Dacă Barcelona l-a dat pe Alexis Sanchez la Arsenal pentru a şi-l putea permite pe Luis Suarez, cei de la Real Madrid par să le copieze filozofia.

Albii sînt gata să dea curs ofertei francezilor de la PSG pentru transferul argentinianului Angel Di Maria, 26 de ani. Echipa din capitala Franţei au pus pe masă aproximativ 60 de milioane de euro pentru mijlocaş.

James face 115 milioane
Suma pe care madrilenii o vor primi din partea trupei lui Laurent Blanc nu va fi însă de ajuns pentru a-l aduce pe columbianul James Rodriguez, 23 de ani, de la AS Monaco. Mijlocaşul este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Mondialului din acest an, iar monegascii i-au setat preţul: 115 milioane de euro, cu 70 de milioane mai mult decît au plătit pe el vara trecută!

Florentino Perez nu este încîntat de suma cerută de francezi, preşedintele spaniolilor înaintînd o ofertă de 85 de milioane de euro. Fotbalistul columbian este gata pentru o mutare la trupa iberică, "decarul" declarînd că dacă echipele se vor înţelege în privinţa sumei de transfer, el va fi încîntat să joace alături de Ronaldo şi Bale.

Barca îi vrea pe Hummels şi Vertonghen
Apărarea blaugrana poate fi întărită cu doi dintre performerii Campionatului Mondial! Mats Hummels (Germania) şi Jan Vertonghen (Belgia) sînt doriţi de FC Barcelona. Dacă primul ar costa peste 25 de milioane de euro, preţ pe care l-ar oferi Manchester United, nici suma oferită pentru cel de-al doilea nu e departe, 22 milioane €.

6 goluri şi 2 assist-uri a reuşit James în 5 meciuri la Mondial

"Ar fi un vis să joc la Real Madrid. Este echipa la care mi-am dorit toată viaţa să evoluez. Aş vrea să ajung la Real, însă ultimul cuvînt îl are AS Monaco" (James Rodriguez, mijlocaş AS Monaco)

ALTE ŞTIRI:

Ameninţări teroriste pentru Qatar 2022
Chiar la final de Campionat Mondial, turneul final de peste opt ani este ameninţat de cea mai periculoasă organizaţie teroristă din lume, Statul Islamic. "Blatter, scoate CM din Qatar, altfel îl bombardăm! Ţi-am mai trimis acest mesaj şi în 2010, atunci cînd ai decis prin mită din partea fostului emir să trimiţi turneul în Qatar" a fost mesajul grupării, publicat de cotidianul Qatar Chronicle.

Antrenor de CM pentru Bourceanu
Vahid Halilhodzici, bosniacul care a dus Algeria pînă în "optimile" turneului final, pierdute în faţa Germaniei (1-2), este noul antrenor al formaţiei turce Trabzonspor. La care joacă şi fostul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu! Acesta a mai antrenat gruparea în sezonul 2005-2006. Halilhodzici a pregătit, printre altele, echipe precum PSG sau Lille.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează