INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Rebelul condamnat! » Tottenham nu-l vinde la Real şi îl ameninţă pe Gareth Bale cu banca de rezerve

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 22:07

Deranjat că galezul a fugit de la echipă şi face presiuni să plece la Real, preşedintele Levy i-a dat ultimatum, intimidîndu-l că nu se transferă pînă vara viitoare


Tottenham s-a săturat de fiţele lui Bale şi a schimbat placa. Furios că băiatul bun a devenit un rebel obsedat de transferul la Real, preşedintele Daniel Levy a trecut şi la ameninţări. Refuzul galezului de a se pregăti cu londonezii şi de a juca în amicale (a lipsit şi sîmbătă cu Monaco la 2-5) l-a împins pe şeful lui Spurs să-l intimideze printr-un ultimatum: dacă nu renunţă la poziţia de forţă şi la lobbyul făcut mutării în Spania, Bale nu mai prinde prima echipă în sezonul viitor!

"Îl va face să sufere"
Dacă Real susţine c-a bătut palma cu Spurs şi mai rămîne doar să se înţeleagă asupra ratelor în care se va efectua plata, englezii dezmint şi insistă că nu s-a fixat nimic în cuie! Managerul Villas-Boas trage de Gareth să mai stea un sezon, Levy vrea 100 de milioane de euro pe loc, avertizîndu-l pe rebel că va fi rezervă. "Şeful lui Tottenham îl va face pe galez să sufere, cum a procedat cu Berbatov cînd a plecat la Man. United şi cu Modrici anul trecut", explică Marca.

Madrilenii rămîn însă optimişti şi cred că miercuri, după ce preşedintele Perez, care vineri s-ar fi întîlnit cu Bale, va discuta cu Levy în Florida, cel mai mare transfer din istorie se va încheia.


"Ancelotti se înşală, Bale nu este de vînzare! Construim o echipă mare pentru sezonul viitor şi Gareth face parte din proiectul nostru"
Andre Villas-Boas, manager Tottenham

"Doar timpul decide dacă 120 de milioane pentru Bale e un transfer scump sau ieftin. Depinde ce impact va avea galezul la Real"
Sandro Rosell, preşedinte Barcelona


120 de milioane de euro ar fi suma pe care Tottenham ar fi acceptat-o, susţin spaniolii, pentru a-l da pe Bale la Real Madrid

Ronaldo vrea dublu decît Bale
Dacă afacerea se va încheia, Bale va semna pe şase sezoane cu un salariu de 10 milioane de euro anual. Considerîndu-se mai bun decît galezul, Cristiano Ronaldo e gata să ceară mărirea contractului pînă la dublul celui oferit lui Gareth. Adică 20 de milioane! Potrivit Mail on Sunday, atacantul portughez ar fi motivat că pentru ceea ce a realizat la Real Madrid merită aceşti bani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
plischi
plischi  •  21 Aprilie 2014, 09:35

veti publica acest text si in 2015???

ciuraru
ciuraru  •  05 August 2013, 19:15
Postat de cioabla_stefan pe 05 August 2013, 12:53

El are un contract semnat cu acel club, domnule/domnisoara. Mi se pare corect ca acel club sa vanda jucatorul pe ce suma doreste el. La un moment dat i se va da voie sa plece, insa, in beneficiul clubului cu care nu mai tarziu de anul trecut a semnat un acord pe 5 sezoane! Nu doar fotbalistii au drepturi, si cluburile au! Sper sa-l lase la un moment dat sa plece pe o suma destul de mare!

Se poate ajunge la ingradirea dreptului la munca. Ca sa nu mai vorbim despre ipocrizia din jurul conducerii clubului Tottenham. Bale a fost adus pe o suma de nimic si a oferit inapoi mult mai mult decat se astepta. E dreptul lui sa vrea sa plece pentru tot ce a facut, mai ales ca ar pleca pentru o suma mult prea mare dupa parerea mea.

cioabla_stefan
cioabla_stefan  •  05 August 2013, 12:53
Postat de dreamer123 pe 05 August 2013, 03:47

nu au cum sa l tine pe banca de rezerve.. nu inteleg de ce nu l vand...la tiltu oricum nu se bat, se ambitioneaza cred sa nu I faca pe plac jucatorului...pacat !

El are un contract semnat cu acel club, domnule/domnisoara. Mi se pare corect ca acel club sa vanda jucatorul pe ce suma doreste el. La un moment dat i se va da voie sa plece, insa, in beneficiul clubului cu care nu mai tarziu de anul trecut a semnat un acord pe 5 sezoane! Nu doar fotbalistii au drepturi, si cluburile au! Sper sa-l lase la un moment dat sa plece pe o suma destul de mare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează